top of page

ÅRSTIDENS RÅD - FORÅR

Foråret er her. Og hvem elsker dog ikke forår. Det er en skøn spirende energi som kan blive helt opløftende og endda eksplosiv. Energien vil ud. Vi har været i den meget indadvendte vinterenergi længe og nu er det tid til et skifte.


Det er altid en god idé at arbejde med energien i årstiden. Blive bevidste om årstidens energi, arbejde med den og måske endda bruge den positivt til det som lige netop den energi kan. Energien i foråret er brændet vi lægger på bålet. Så spørgsmålet er hvilken slags bål du bygger. Det er med ilden vi skaber, men der skal jo være noget at skabe med. Noget brændstof. Så foråret er en rigtig god og vigtig årstid til at opbygge energien til de skabe de forandringer som vi ønsker at skabe i vores liv. Forandring er uungåeligt, men med bevidsthed kommer valgfrihed til at vælge eller præge forandringen.


Som altid kan du:

- Læse årstidens råd HER,

- finde årstidens råd, temaer og øvelser i kapitlet om foråret i min bog som du kan købe HER

- tilmelde dig mit 14-dages forårsforløb for galde-lever i en valgfri 14-dages periode til 320 kr. HER - eller du kan stadig nå at tilmelde dig fællesopstarten den 2. april til 250 kr. HER.


Husk at du som universal medlem kan deltage gratis på mit 14-dages forårsforløb, hvor jeg tager dig i hånden igennem 14-dage med relevante temaer, øvelser og yogaprogrammer til foråret. Du kan også deltage som basis-medlem eller 3/6/12 måneders medlem til kun 95 kr.. Hvis du er medlem, så tilmelder du dig forløbet på mail: kontakt@isabellesondergaard.dk


EKSTRA FOR MEDLEMMER

Hvis du allerede er medlem så får du her lidt genveje til gode øvelser og programmer til foråret.


FOR ALLE MEDLEMMER:


- Hele årstidens råd: Hvis du er udvidet medlem, basis medlem eller 3 måneders medlem kan du læse resten af mine råd for foråret og mere om energien her i foråret HER.

- 1,5 times yin yogaprogram for galde-lever. Klik HER.


EKSTRA TIL DIG SOM ER UNIVERSAL MEDLEM:


- 1,5 times fokusyogaprogram for galde-lever. Klik HER.

- Akupressurprogram for galde-lever. Klik HER.

- Akupressurprogram til hovedpine og migræne. Klik HER.

- 7 min. blide tryk til spændinger i hovedet. Klik HER.

- 25 min. program til halschakraet, som hjælper til at få sagt sin sandhed højt. Klik HER


Jeg håber at du får et skønt og opbyggende forår!


159 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page