top of page

ÅRSTIDENS RÅD: SENSOMMER

Så blev det sensommer igen. Og som altid sker der bare noget med energien her omkring midten af august. Fra sommerens stille, langsommelige og nydelsesfulde energi skal der pludselig struktur og system på det hele, og mange skal i omdrejninger igen efter en velfortjent pause. For nogle går det hele pludselig meget hurtigt, måske endda lidt for hurtigt. Energien bliver mere mental - milten som er knyttet til sensommeren siges at være meget mental. Det er derfor bekymringernes årstid - som meget nemt kan udvikle sig til stress henover efteråret.


Så inden vi kommer for langt ind i sensommeren, er det godt at begynde at arbejde med sensommerens energi, så vi kan få en blid overgang og stadig huske at holde jordforbindelse og tage vare på os selv.


Du kan læse mit indlæg om årstidens råd for sensommeren HER, hvor jeg fortæller mere om årstidens energi og deler lidt råd og vejledning.


Hvis du har min bog vil jeg anbefale dig at læse kapitlet om sensommeren allerede nu.


14-dages afstressende sensommerforløb for mave-milt

Og er du medlem at mit online univers så husk endelig at tilmelde dig mit 14-dages afstressende sensommerforløb for mave-milt på mail: kontakt@isabellesondergaard.dk


Er du ikke medlem, kan du deltage med valgfri opstart (indtil 15. september) til 320 kr. HER eller være med i fællesopstart den 2. september til 250 kr. HER.101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page