top of page

ÅRSTIDENS RÅD : SOMMER

Opdateret: 6. jun. 2020

Det er blevet sommer og dermed er ild-sæsonen skudt i gang. Sommeren er knyttet til hjerte-tyndtarm som udgør vores ild-element i kroppen. 

Hjerte-tyndtarm bærer som alle meridianbanepar på modsatrettede følelser, her er det følelser af passion. Passion kan svinge to veje: tiltrækning og frastødelse. Hjerte-tyndtarm bærer på følelser af glæde, eufori, forelskelse og tiltrækning på den ene side og frastødelse, afsky og had på den anden. Stærke passionerede følelser, som sommeren, solen og varmen kun vækker endnu mere til live i os. Følelser som vi alle har og måske dyrker i større eller mindre grad. 

Som vores ild-element i kroppen er hjerte-tyndtarm påvirket af varme og dermed af solen. På samme måde som at det klimatiske chi i kroppen som påvirkes ved ubalance er varmen i kroppen. 

​​

Det er med ilden at vi skaber. Skaber nyt og måske den forandring, som vi har brug for. Ild kan være fortærende og destruktivt eller skabende og konstruktivt. Det handler om hvordan vi anvender ilden. 


Læs resten af indlægget med årstidens råd HER, Som medlem får du adgang til et godt Yin Yoga program for hjerte-tyndtarm. Du kan blive medlem HER.


99 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page