top of page

ÅRSTIDENS RÅD: SOMMER - SKABELSESKRAFT

Opdateret: 18. jun. 2022

Tiden flyver - og lige pludselig blev det sommer. Dansk sommer - men ikke desto mindre sommer.


Det er derfor blevet tid til at dele årstidens råd med dig, og da årstidsenergien er den samme år for år vil jeg derfor sende dig et år tilbage i tiden til mit blog-indlæg om Årstidens Råd for sommeren sidste år. Det er et ganske fint blodindlæg stadigvæk :-)

Du kan læse om årstidens råd og finde blog-indlægget ved at klikke HER.


Kollektivt og på andre energetisk plan står vi et meget spændende sted i øjeblikket. Måske du kan mærke at alt går stærkt. Vi har sluppet så meget gammelt og er måske stadig i gang med det og det betyder også at der bliver plads til en masse nyt. Spørgsmålet er så bare hvad du ønsker bruge dine ressourcer på? Din energi, tid, penge. Hvad skal være en del af dit liv?

Jeg læste en gang et sted at universet ikke kan lide huller og at det derfor søger at fylde dem igen med nyt, når vi slipper noget gammelt. Men hvad nu hvis vi har nogle valg? Hvis vi bevidst kan være medskabere af vores liv.


Det er nemlig en fantastisk tid lige nu til at manifestere og søge at skabe det liv vi ønsker os. At skære helt ind til benet og mærke hvad der gør os godt på sjæleplan - ikke bare på det fysiske plan. Ild-energien fra sommeren er kraftfuld og med den kan vi skabe enorme forandringer.


Jeg har selv nyt spændende på vej inden længe og glæder mig til at dele det med dig.

Jeg arbejder på et helt særligt kursus for dig som er klar til at gå dybt og tage ansvar og (med)styring over dit liv. At forstå din natur, dine evner/redskaber, dine muligheder, dine mønstre og din sjælsplan. Det er en kompleks størrelse, men med bevidsthed kommer mulighed - og ansvar, og det er derfor ikke alle som er klar til dette skridt. Hvis du er klar, så send mig gerne en mail på: kontakt@isabellesondergaard.dk for mere info.


Ønsker du også at arbejde med og forstå de universelle love, herunder manifestation vil det være et rigtig godt udgangspunkt at arbejde på at skabe balance i din ild-energi.

En god start er mit 14-dages selvkærlige sommerforløb for hjerte og tyndtarm med fokus på egenomsorg og ild-elementets skabelseskraft. Du kan vælge at tage forløbet med valgfri opstart i løbet af sommeren HER eller du kan tilmelde dig fællesopstart til nedsat pris HER.


GRATIS

Se min gratis video med Udrensende tryk til fordøjelsen (tyk- og tyndtarm) HER. Videoen vil være tilgængelig indtil 1. juli.
71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page