top of page

300 DELTAGERE - det fejres med rabat!

Det glæder mig meget at 300 deltagere nu har været igennem vinterforløbet for blære og nyre. Du kan også stadig nå at deltage på forløbet, hvis du trænger til at arbejde på skabe balance i blære og nyre her i den koldere tid. Se rabatten i bunden af indlægget.


UDTALELSER

Jeg er helt overvældet over de mange fine udtalelser som jeg har modtaget for forløbet.

Mange tak til de af jer som har sendt en udtalelse!


Du kan se hvad andre siger om forløbet her:


ANDRE DELTAGERE SIGER:


Tusind tak for et vidunderligt vinterforløb.

Selvom jeg har dyrket yoga i 20 år, er jeg blevet dybt inspireret. Kombinationen af yoga og akupressur er helt unik og virkelig genial. Jeg tager så mange gode ting med mig, som vil blive integreret i min daglige rutine.

En særlig positiv og konkret virkning af forløbet er roen til at sove igennem om natten. Som 60-årig har jeg nu i en del år måtte stå op midt om natten for at tisse. Jeg accepterede det som en naturlig del af at blive ældre. Men jeg er blevet klogere. Akkupresurprogrammet har gjort underværker, og nu kan jeg sove igennem. Mine skuldre er også holdt om med at genere mig om natten. Jeg er meget hypermobil, og har fået en forklaring om, at skuldrene bare falder sammen med alderen, trods meget sund livsstil både kostmæssigt og emotionelt. Men også her er jeg blevet klogere.

Så jeg takker af hele mit hjerte for din generøse og inderlig måde at dele din viden på og at undervise i.

Det har været hyggeligt at få din mail hver morgen. De sidste 14 dage har været præget af en bevidsthed om selvomsorg og fokus.

Det har været den rene fornøjelse, og jeg skal helt sikkert være med på forårsforløbet. Jeg anbefaler dig vidt og bredt til mine klienter og mine venner.

- Gilly Gall


Jeg er i gang m dit vinterforløb og nyder det utrolig meget. Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen

Jeg blev fanget af din reklame - sikkert på facebook eller insta og tænkte hvad er dette for noget. Jeg er vant til at lave Iyengar yoga og havde ikke hørt om yoga specifikt målrettet nyre /blære. Det fængede mig. Jeg har gennemført hele programmet og været meget opslugt af forløbet. Suppen elsker jeg og jeg har ikke drukket koldt vand siden, du videregav viden om effekten af dette i kroppen. Jeg har det mærkbart anderledes i hele kroppen og min energi er i top. Jeg oplever en anden varme og tilpashed. Forløbet er skruet sammen på fantastisk vis, informativt og varieret og jeg har taget mange nye øvelser med mig især myofascial release delen. Din viden du deler ved henvisninger er rigtig dejlig og er med til at understøtte lysten til at fortsætte og holde fokus på vedholdenhed. Jeg har allerede meldt mig på næste forløb med 14 dages naturligt detox.. og tænker jeg skal være udvidet medlem efterfølgende. Så af hjertet tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til mere.

- Charlotte

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu.

- Bettina

Vil komplimentere dig for et godt forløb. Du har en behagelig stemme, guider rigtig godt og laver et fint sammensat program.

Jeg underviser selv og bruger lockdown til at nyde selv at være elev - bare modtage undervisning og smelte ned i min yogamåtte.

- Charlott

Jeg har deltaget på flere af Isabelles online forløb. Jeg har nydt at følge dem, da Isabelle har en god måde at formidle hendes store viden på. Det har været nemt at gå til stillingerne gennem hendes guidning ud fra det niveau, jeg har været på, også selvom det foregår online. Isabelle sætter også teori på, og igennem denne, har jeg fået en større forståelse for, hvad stillingernes virkning har for kroppen. Ved at have deltaget i flere forløb, er der noget, der bliver velkendt, men der har stadig været nyt for mig i hvert forløb. Jeg vil helt sikkert deltage på flere forløb i fremtiden. - Louise

Jeg har været på Isabelles forløb for Blære og Nyre og kunne rigtig godt lide forløbet pga sit diversitet. Der var nogle lange og korte yoga sekvenser, blandet med akupressurpunkter, Mindfulness øvelser og gode tips til kost og Livsstil. Ud over det kunne jeg lide Isabelles rolige stemme, gode forklaringer undervejs og god opdeling af timen. Jeg kan kun varmt anbefale forløbet.

- Katerina Knudsen


Jeg har været meget glad for øvelserne og vil igennem dem alle igen. Jeg kan vældig godt lide din informative, holistiske og kompetente tilgang.

Med tak

- Tove


Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak. - Liselotte​


RABAT PÅ FORLØBET - KUN 185 KR

Hele forløbet koster normalt 221 kr., men jeg vil gerne tilbyde dig det til rabatpris på 185 kr. Rabatten gælder til og med søndag den 7. februar og aktiveres ved at bruge nedenstående rabatkode ved købet.


RABATKODE : vinterrabat


Du kan læse mere og købe forløbet HER.


FORÅRSFORLØB FOR GALDE-LEVER

Du kan også allerede nu tilmelde dig mit forårsforløb for galde og lever og komme godt ind i foråret. Forløbet kan købes til EARLY-BIRD-RABAT HER.


Jeg håber at du nyder den sidste vintertid inden foråret melder sig.


114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page