top of page

550 DELTAGERE PÅ FORÅRSFORLØBET + RABAT

Der har nu været 550 deltagere igennem forårsforløbet, som man har kunne deltage på i en valgfri 14-dages periode siden 15. marts. Det varmer helt ind i hjertet at så mange har haft tilmeldt sig forløbet og prioriteret at arbejde med energien her i foråret med særligt udvalgte yogaprogrammer, øvelser og udvalgte temaer.


Der er sidste-øjebliks-rabat lidt længere nede i indlægget.


Og tak for den fine feedback som jeg har fået fra så mange deltagere. Du kan se lidt af dem her:


ANDRE DELTAGERE SIGER


Tak for et fantastisk forløb. Et forløb, hvis fysiske øvelser har givet ro, overskud og velvære i kroppen, men også et forløb som har givet stof til eftertanke og refleksion over evig tilbagevendende tankemønstre. Jeg kan kun sige, at dette her forløb, har gjort en mærkbar forskel for krop og sind for mig. Jeg vil også takke dig for al den skønne viden som du deler med os der er med, meget meget spændende.

- Helle


Tusind tak for et flot forløb. Jeg er imponeret over din tilrettelæggelse, indholdet, variationen, relevansen - ja, det altsammen. Virkelig. Jeg skal nok anbefale dig videre. - Annette


Tusind tak for 14 dages forløbet. Det var rigtig godt sat sammen og en stor fornøjelse at lytte til din visdom igen og selvfølgelig dine gode stræk og tryk. Jeg har nydt det helt og aldeles og jeg synes også at din lyd er god, så du kommer godt igennem skærmen. - Marianne


Jeg er rigtig glad fordi jeg fandt dit online yoga.Din måde at forklare og uddybe sammenhænge giver mig så meget mening. Jeg glæder mig til dagens forløb og jeg udrenser min krop som aldrig før. Nu lykkes det for mig at implantere yoga og meditation som et daglig gøremål.

- Susanne


Tak for et dejligt 14-dages forløb. Det har været en fornøjelse af følge. Jeg har nydt variationen mellem yin yoga, akupressur, fodyoga og meditation. Det har været rigtig rart, at der var forskellige længder på dine videoer, så der både var tid til fordybelse og mulighed for at lave nogle af sekvenserne flere gange i løbet perioden. Jeg synes også, dine tekster var meget interessante at læse. Det gav mulighed for en kobling mellem det mentale og det fysiske.

Du har mine varmeste anbefalinger.

- Karin


Det har været rigtig fint at være med til dit forårsforløb med gode yogaøvelser og inspiration. Jeg synes du er rigtig inspirerende og dygtig til at formidle en masse om meridianerne m.m, og din rolige facon, er jeg meget glad for. Jeg vil helt sikkert gerne have mere af, alt det du gerne vil dele med os.

- Liselotte


SIDSTE-ØJEBLIKS-RABAT

Hvis du ikke har deltaget på forløbet kan du stadig nå at deltage. Sidste chance for deltagelse er 15. maj.


Jeg vil gerne tilbyde dig en sidste-øjebliks-rabat, så du får forløbet til 221 kr. (normalpris 275 kr.)

Du tilmelder dig forløbet HER:


OBS! Hvis du allerede har købt forløbet men endnu ikke fået det sat i gang, så bliver det helt automatisk aktiveret den 15. maj.


SELVKÆRLIGT SOMMERFORLØB FOR HJERTE-TYNDTARM

Der går ikke lang tid før sommeren er over os, og det dermed bliver hjerte-tyndtarms-sæson.


Jeg glæder mig meget til sommerforløbet, som handler om selvkærlighed, egenomsorg, at nyde, vores relation til os selv og andre, balancen imellem at give og modtage og at skabe de forandringer som vi ønsker fra hjertet.


Du kan allerede nu tilmelde dig sommerforløbet og være med fra start 1. juni til early-bird-pris på 275 kr. (normalpris 320 kr.) HER:

https://www.isabellesondergaard.dk/product-page/14-dages-sommerforløb-for-hjertet


Husk at du ligesom på forårsforløbet kan deltage på forløbet i en valgfri 14-dages periode, så du starter bare forløbet, når det passer ind i din hverdag.


Du kan læse mere om forløbet HER.


177 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page