top of page

AKUTRYK MOD HOVEDPINE OG SPÆNDINGER

I dag vil jeg (gen)dele mit 20 min. program med akutryk mod hovedpinen med dig.


Hovedpine og migræne er nemlig et af symptomerne på ubalance i galde og lever som er knyttet til foråret. I forhold til meridianbanerne er hovedpine knyttet til blære eller galde alt efter hvor hovedpinen sidder i hovedet, der kan dog også være andre meridianer som spiller ind.


Hovedpine kan udløses af forskellige faktorer som stress, overbelastning, forandringer, kontrolbehov, frygt for at miste kontrol eller følelsen af mangel på samme osv.


Da vi er i en perioden imellem vinter (blære-tid) og forår (galde-tid) er det meget aktuelt at lave lidt gode akutryk for hovedpinen. Også selvom vi måske ikke mærker hovedpine, så kan det være at du mærker en følelse af at det letter med de gode tryk.

Du kan læse mere i mit tidligere blogindlæg HER.

20 MIN GRATIS PROGRAM MED AKUTRYK MOD HOVEDPINE

Du finder det gratis 20 min. program med akutryk mod hovedpinen HER.

Videoen vil være tilgængelig til og med 1. april 2023 - og kan selvfølgelig også findes i mit online univers og er også en del af mit forårsforløb for galde og lever.


FORÅRSFORLØB FOR GALDE OG LEVER

Du kan stadig nå at tilmelde dig forårsforløbet for galde og lever med opstart i morgen til 185 kr. HER. Og ellers er du selvfølgelig velkommen når vi starter op den 1. april - igen koster det kun 185 kr. og du tilmelder dig HER eller du kan selvfølgelig altid vælge at deltage med valgfri opstartsdato.til 320 kr. HER.

Rigtig god weekend!81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comentarios


bottom of page