top of page

ALLE 5 ÅRSTIDSFORLØB - MED UBEGRÆNSET ADGANG

Jeg har nu igennem en del år udbudt mine årstidsforløb igen og igen. Og jeg har haft nydt at lave forløbene, som jeg ved gør så godt på hver årstid. Men jeg er klar til nu at runde det kapitel af. Samtidig ønsker jeg bestemt at alle som har lyst skal have glæde af forløbene. Det betyder at jeg udbyder alle 5 årstidsforløb til en stærkt reduceret pris på 500 kr., svarende til kun 100 kr. pr. forløb.


Og det bedste ved det hele er at du får ubegrænset adgang til materialet i forløbene, så du kan finde forløbet frem igen og igen hvert år, så længe hjemmesiden og det online univers eksisterer.

NYT: LIVSTIDSADGANG

Ja, det betyder altså at jeg kommer til at gøre det som jeg aldrig troede jeg skulle nemlig at give dig såkaldt "livstidsadgang" til materialet. Med det forbehold at du har adgang så længe hjemmesiden og mit online univers eksisterer og fungerer. Jeg har ikke tidligere villet udbyde det på den måde, da jeg ikke kan stå inde for at du har adgang for livstid. Men med udgangspunktet at det er hjemmesiden og det online univers livstid, så får det en ny mening for mig.


ALLE 5 FORLØB SAMLET

Sommerforløbet bliver det sidste forløb som man kan købe separat adgang til, da forløbene fremover kun kan købes samlet.


For at gøre arbejdet så simpelt og nemt for mig selv betyder det også at forløbene bliver igangsat på udvalgte datoer. Der vil derfor ikke længere være valgfri opstart.

Til gengæld får du forløbene til en ret symbolsk pris på kun 100 kr. pr. forløb.


Næste forløb bliver sommerforløbet, som starter 1. juli, så hvis du skal nå at være med i denne omgang og få alle 5 årstidsforløb, så kan du købe dem alle HER samlet til 500 kr.

Jeg tør ikke sige hvor længe tilbuddet gælder, da jeg skal videre i min egen process 😊🙏
95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page