top of page

DE FØRSTE TEGN PÅ FORÅRETS KOMMEN

Opdateret: 25. jun. 2021

Det er ikke sikkert at du tænker så meget over det endnu. Men foråret er på vej. De første tegn er begyndt at vise sig. Og jeg tænker ikke kun på naturen, som ofte er det som vi pejler efter.

Måske har du lagt mærke til en intens let eksplosiv energi omkring dig her på det sidste eller i dig selv. Irritation, at man bider fra sig, eksploderer nemt, har en kort lunte, vredesudbrud, hidsighed, behov for at sige fra. Alt sammen tegn på at vi energetisk er ved at bevæge os ud af den tunge vinterhi og over i en mere udadvendt og en smule mere aggresiv energi. Træ-elementet, som galde og lever udgør i os er begyndt at røre på sig. Træ-elementet er vigtigt for sommeren, da træ nærer ilden. Vi kan altså vælge at bruge al denne ophobede energi til noget konstruktivt - til at skabe de forandringer som vi ønsker. Vi går også imod et nyt år rent astrologisk. Omkring midten af marts slutter året astrologisk og en ny cyklus kan begynde. Vi begynder måske at mærke rastløsheden i os og håbet og ønsket om at komme videre spirer frem. Den ophobede indadvendte energi fra vinteren har behov for at komme ud, når vi nu begynder at vågne fra vores hi. Vi har brug for kraften fra galde-lever og foråret til at bryde igennem den mørke muld og mærke solen og varmen igen. Det er en helt naturlig energi og cyklus.


I den kommende galde-lever-sæson vil du måske også komme til at mærke andre symptomer på ubalance:


- hovedpine

- migræne

- kramper

- kvalme

- oppustethed

- spændinger især i nakke og skuldre

- træthed

- blodsukkerproblemer

- fordøjelsesproblemer

- inflammationstilstande i kroppen

- vredesudbrud

- søvnproblemer i tidsrummet 23-03 om natten


FORÅRSFORLØB FOR GALDE-LEVER

Jeg glæder mig til at starte foråret op med mit 14-dages forårsforløb for galde og lever, hvor vi arbejder med energien med gode yogaprogrammer, akupressurprogram og andre gode øvelser, som hjælper til at balancere energien i galde-lever.

Det glæder mig meget at mange allerede har tilmeldt sig og forbereder sig på forårets kommen. Du kan også nå at være med fra start den 15. marts - eller tage forløbet når du vil i en valgfri 14-dages perioden inden den 15. maj. Forløbet koster kun 221 kr. som early-bird tilbud til og med 4. april. Du kan læse mere om forløbet HER.


Hvis du er medlem af mit online univers begynder vi allerede at arbejde lidt på galde-lever her i starten af marts i live-streamingerne. Du kan læse mere om medlemskaberne HER.


154 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page