top of page

DRAGENS FORÅR

Foråret pibler frem her i min skovhave, og forårsfornemmelserne mærkes tydeligt her i dragens år. Måske mærker du det også allerede. Det betyder også, at det er ved at være tid til at arbejde med galde og lever og energien i foråret. Men foråret i år er ikke som andre år, det er nemlig dragens forår. Lad mig fortælle lidt mere nedenfor.


Traditionen tro har jeg oprettet forårsforløbet med fællesopstart den 1. april til reduceret pris på 250 kr. så vi sammen kan arbejde os godt ind i foråret. Du kan tilmelde dig allerede nu HER.


Forårsforløbet har altid været et af mine mest populære årstidsforløb og med god grund. Foråret er en tid til at lade det nye spire frem og slippe vinterens tag i os. Energien vender sig fra en indadvendt tung energi til en udadvendt lidt eksplosiv og kraftfuld energi, som er helt perfekt til at få skabt de forandringer, som vi søger i livet. Og den har sjældent været stærkere end den bliver i år.


DRAGENS ÅR

Vi er nemlig lige gået ind i Dragens år, ifølge den kinesiske zodiak. Dragen står i den kinesiske kultur som et symbol på styrke, held og magt, hvilket gør Dragens år til et af de mest favorable og kraftfulde år. Og det kommer kun hvert 12. år.

Dragens år skulle være et særligt og meget gunstigt år med stort potentiale for succes, styrke og forandring. Det er et år hvor vi virkelig kan foretage de helt store skifte og forandringer i vores liv. Noget helt særligt ved Dragens år er dragens evne til at vække stærke følelser af passion i os. Følelser som kan være en stærk motivationskilde i os til at søge forandring og forbedring i vores liv. Dragens år er derfor et år med stort potentiale, hvor ambitioner kan blive til virkelighed, og drømme kan forfølges med fornyet håb og optimisme. Dragens år opfordrer os til at vække den indre drage, der bor i os alle, og bruge vores indre styrke til at skabe de livsforandringer, som vi søger i livet.


Det er med ilden og passionen (knyttet til hjerte-tyndtarm og sommeren), at vi kan foretage de helt store forandringer, men det kræver selvfølgelig brænde til bålet og her kommer galden og leveren ind. Galde og lever udgør nemlig vores træ-element og er knyttet til foråret. Det er med energien her i foråret at du vil kunne komme langt ud over stepperne.


Her i Dragens år kan alle følelser af vrede, irritation, utilfredshed og behov for vækst, der stammer fra galdens og leverens energi, derfor være en ekstra kraftfuld drivkraft for positiv forandring. Forårets energi er nemlig en fantastisk stærk energi for vækst, fornyelse og kreativitet, hvilket passer perfekt til dragens transformative styrkende energi.


Så slip energien og dig selv løs her i dragens forår og skab den forandring du ønsker for dig selv.


FORÅRETS ENERGI

Hvis du har min bog "De 5 Årstiders Energi", så læs endelig allerede nu kapitlet om forårets energi, så du er godt klædt på og kan arbejde dig ind i forårets energi på bedste vis. Du kan også helt gratis finde nogle af mine råd til foråret og være med når vi arbejder os ind i forårets energi på forårsforløbet:


  • Årstidens Råd: læs mere HER,

  • Bog: "De 5 Årstiders Energi"; læs årstidens råd, temaer og øvelser i kapitlet om foråret i min bog, som du kan købe HER 

  • 14-dages forårsforløb for galde-lever med fællesopstart den 1. april til 250 kr. HER.

  • 14-dages forårsforløb for galde-lever med egen opstart til 320 kr. HER.221 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Commentaires


bottom of page