top of page

EFTERÅRSWORKSHOP FOR VEJRTRÆKNINGEN

Jeg glæder mig til næste årstids-workshop som bliver min efterårsworkshop for lunge-tyktarm med fokus på vejrtrækningen. Det er så skønt endelig at kunne forkæle mine deltagere igen i fysiske omgivelser.


Hvis du trænger til en dag med forkælelse her i det våde efterår med dejlige afspændinger, blid yin yoga, gode effektive vejrtrækningsøvelser som får dig ned i gear og hyggeligt samvær med andre søde deltagere, så glæder jeg mig til at se dig på workshoppen den 10. oktober kl. 9-14.


På workshoppen bliver du præsenteret for letforståelig og simpel teori omkring vejrtrækningen, så du lærer at forstå og bruge din vejrtrækning. Derefter bliver du guidet igennem forskellige vigtige og gode vejrtrækningsøvelser - heraf nogle fra den klassiske yoga - som du nemt kan fortsætte med hjemme. Efter en frokostpause laver vi 2 timers yin yoga for lunge og tyktarm, som er knyttet til efteråret stadig med fokus på vejrtrækningen.


STED:

I min nye smukke sal på mit landsted i Bøgelunde nær Skælskør.


DATO: Søndag den 10. oktober kl. 9-14


PRIS: 680 kr.


Kun 10 pladser i alt


Tilmelding:


Inkluderet i prisen: - 2 timers workshop i vejrtrækningen og guidning igennem forskellige vejrtrækningsøvelser - 2 timers blid yin yoga for lunge-tyktarm med fokus på vejrtrækningen - te og lette snacks


TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:

Mange tak for sidst det var en dejlig søndag i dit nye lokale. Jeg oplevede at jeg for første gang i 8 måneder fik menstruation dagen efter kurset, og mig som troede at jeg var på vej i overgangsalderen. Min krop har haft det rigtig godt siden. - Gitte


Jeg sætter stor pris på din Yogaundervisning, som for mig er et pusterum og energiopbyggende i min dagligdag, hvor jeg finder ro. Isabelle formår at skabe en meditativ anerkende atmosfære, hvor det enkelte menneske kan hvile i sig selv. Isabelle er omsorgsfuld og dygtig underviser, som man helt naturlig føler sig tryg ved. - Bodil Sørensen


Du tilmelder dig workshoppen her:
68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Komentáře


bottom of page