top of page

EGENKÆRLIGHED, SØSTERSKAB OG MOD

Åh jeg blev simpelthen så varm om hjertet her til aften, da jeg modtog denne fine udtalelse fra en af deltagerne i kvindecirklen, som så fint og præcist beskriver vores arbejde i kvindecirklen:


"Vi har i fællesskab fundet ord, vi forbinder med en kvindecirkel, og som bliver udgangspunktet for vores kvindecirkel og forløb. Vi bliver inddraget og alle får sat sit præg, og det føles rart med medindflydelse. Nogle af de ord, jeg vil fremhæve, er Egenkærlighed, Fællesskab/Søsterskab og Mod. Vi bliver hurtigt fortrolige, og fra gang til gang åbnes der mere op, og vi virker mere forbundne. Vi lærer nye sider af os selv og hinanden at kende, og vi øver os i at møde hinanden uden filtre og blot være nærværende og spejle hinanden frem for at vejlede, som man ofte har tendens til. Det er interessant at høre andres livsfortællinger og stille og roligt foldes både det gode og det svære mere ud. Vi har en stor aldersforskel, og der er 35 års forskel fra den yngste til den ældste, men vi er gode til at gøre det til en styrke fordi vi besidder forskellig visdom, og der bliver plads til at brede visdommen ud. Der er god tid, naturen inddrages på smukkeste vis, og det er hyggeligt med te og måltider sammen. Isabelle er kompetent, og hun er en dygtig yoga-instruktør og leder af kvindecirklen. Hun er dygtig til at aflæse os, og spørge ind til det, hun mener er vigtigt for os og vores udvikling. Hun er en skøn kvinde, der er hjertevarm, og man føler sig tryg og veltilpas i hendes hjem og selskab."

- Christina


Tusind tak Christina for den fine udtalelse! 🙏


OPSTART AF NYE KVINDECIRKLER TIL MARTS

Hvis du efter have læst ovenstående også har lyst til at blive en del af en af kvindecirklerne starter jeg næste kvindecirkler op til marts. Den fysisk kvindecirkel, hvor vi mødes her hos mig i skoven som hidtil starter den 25. marts, og som noget nyt udbyder jeg nu også en online kvindecirkel, hvor vi mødes online 12 gange henover et år, så du kan deltage uanset hvor i landet du befinder dig med opstart den 20. marts. Der er også begrænsede pladser på den online cirkel (12 pladser), så der fortsat er tid til nærvær, fordybelse og samvær.


Du kan læse mere om kvindecirklerne HER.


90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page