top of page

ENERGISKIFTE

Opdateret: 25. jun. 2021

At tale om et energiskifte. Vi fik lige en forsmag på foråret og den energi som følger med og så viste vinteren sit ansigt igen. Store temperaturudsving fra minus til plus fra dag til dag, skifte fra frost og sne til forårssol tilbage til tåge og nattefrost igen. Det er faktisk meget almindeligt på denne årstid. Men vi er samtidig også gået fra mange måneders nedlukning og isolation til delvis genåbning. Der er mange parametre som spiller ind lige nu.


De store skifte mærkes på de fleste af os på den ene eller anden måde. Måske mærker du det som træthed, udmattelse, behov for at sove, ugidelighed eller energimangel. Vi fik skruet op for energien og pludselig skruet ned igen. Og det er helt okay. Tag en pause og brug den sidste vintertid på at lade op inden foråret for alvor viser sig. Tillad dig selv hvile. Det er tider med store forandringer og det kræver energi.


Lad overgangen blive blødere ved allerede nu at tænke i at arbejde på galde og lever. Jeg glæder mig til at vi skal lave et dejligt program på live-streamingen i aften i yin yoga for galde og lever.

Du kan deltage gratis som udvidet medlem eller 3 måneders medlem. Husk at booke din plads i bookingsystemet. Er du ikke medlem, men ønsker at deltage tilmelder du dig HER.


Inden længe lægger jeg årstidens råd op, så følg gerne med på bloggen. Men tænk allerede nu i at spise og drikke sure/bitre grønne fødevarer. Pas stadig på kulden og især kold vind. Og tillad dig selv en langsom opvågning fra vinterhiet og isolationen. Der er ikke noget som du skal nå. Alt kommer til sin tid.
151 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page