top of page

FØRSTE EVENT I DEN NYE SAL PÅ SØNDAG!

🌟 Så er det næste søndag at jeg slår dørene op og inviterer indenfor til den første workshop i min nye sal på vores gård i Bøgelunde🌟

Jeg glæder mig så meget til igen at undervise i egne lokaler og i smukke grønne omgivelser. Vi har knoklet for at blive klar og få salen færdig. Flere billeder følger meget snart. Jeg glæder mig meget til at indvie den næste søndag.

Du kan stadig nå at være med, da der stadig er et par sidste pladser tilbage på workshoppen! Det bliver en dejligt afstessende 5-timers workshop med fokus på mave/milt og årstidens energi, så det bliver ren afstressning og fuld nydelse med yin yoga med myofascial release for mave-milt.


Du kan booke plads HER:


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på Hvidsten Gård 💚


Hvis du ikke kan deltage på søndag har jeg flere events på programmet i den kommende tid. Se alle events her:

EVENTKALENDER

29. august: SENSOMMERWORKSHOP for mave-milt (Læs mere HER) få ledige pladser 10. oktober: EFTERÅRSWORKSHOP for lunge-tyktarm (lær mere HER) 6. november: VINTERWORKSHOP for blære-nyre (Læs mere HER) 5. december: JULEWORKSHOP med MFR (Læs mere HER) - få ledige pladser!
67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page