top of page

FORÅRS-GULDKORN

Wow, nogle vilde dage vi har lige nu med merkur-retrograde og en masse hidsige vædderplaceringer, hvor al teknik driller her og mange mennesker er høj-eksplosive.


Igår oplevede jeg 10 fejl på min hjemmeside da jeg sad i bare 5 min. og forsøgte at fejlfinde bare én fejl; sider forsvandt pludselig, min betalingsløsning ville ikke kommunikere med min hjemmeside, og på nogle videoer stod der pludselig "Denne video er slettet" indtil jeg opdaterede siden og fejlen forsvandt igen. I dag har mit betalingssystem så taget det hele skridtet videre og solgt min e-bog som offline betaling. Det vil sige at en håndfuld mennesker har modtaget e-bogen gratis 😅 Og ærligt har jeg aldrig mødt så mange vrede og frustrerede mennesker som i den sidste tid (men også en hel del søde og kærlige mennesker - ikke at glemme!) Energien er høj-eksplosiv. Og det er helt som det skal være for der er åbenbart en masse som trænger til at komme ud rundt omkring.


Jeg vil personligt forsøge at holde lav profil, vente med at svare mails til næste uge, holde ferie en uges tid og forsøge at bevare roen og se det som en mulighed for at arbejde med min egen energi, reaktioner og mønstre i det hele.


Husk at det som du nærer vokser


Alligevel vil jeg lige forsøge at sende dette blogindlæg ud, da det jo netop er nu vi har brug for at arbejde med forårsenergien og tage ansvar for vores egne del i det hele 😊


Jeg har derfor samlet lidt forskelligt, så du hurtigt kan se opskrifter, øvelser og andre guldkorn, som jeg samlede og delte ud af sidste forår i blogindlæg:


Energien, følelser og øvelser:

 • Vrede, irritation og bitterhed HER

 • Reflekszoner for galde-lever HER

 • Organuret - galde og lever HER

 • Lever og galdeblære HER

 • Årstidens Råd - Forår HER

 • Naturlig udrensning + gratis mini-detox HER

Kost og opskrifter:

 • Inflammation og kost HER

 • Foråret: Sure Grønne fødevarer HER

 • Artiskok HER

 • Citronvand HER

 • Grøn te HER

 • Selleri HER

 • Skvalderkåls-pesto HER

 • Kål HER

 • Forår: Greenies + opskrift HER

 • Forårsurter + te HER


Vi ses på den anden side 🙏🌸


246 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page