top of page

FORÅRSFORLØB FOR GALDE-LEVER

Opdateret: 25. jun. 2021

EARLY-BIRD PRIS: 221 KR. VED TILMELDING SENEST 4. APRIL.


Efter en helt særlig vintertid med sne, frost og vinterhi har mange af os døjet med forskellige symptomer fra ubalance i blære-nyre. Jeg er derfor rigtig glad for at så mange har deltaget på mit vinterforløb for blære-nyre og glæder mig over at foråret nu er ved at være over os. Og med det et skift i energien - og dermed er det også tid til et nyt årstidsforløb.


Mit14-dages forårsforløb for galde-lever starter op 15. marts. Men kan som sædvanlig tages i en valgfri perioden inden 15. maj.

Foråret er så småt begyndt at vise sig og snart bliver det rigtigt forår. Mange vil måske allerede nu mærke at energien ændrer sig og begynder at opleve symptomer på ubalance i galde-lever. Symptomerne kan være mange, herunder:

- hovedpine

- migræne

- kramper

- kvalme

- oppustethed

- spændinger især i nakke og skuldre

- træthed

- blodsukkerproblemer

- fordøjelsesproblemer

- inflammationstilstande i kroppen

- vredesudbrud

- søvnproblemer i tidsrummet 23-03

På forløbet vil der være gode øvelser og råd, som kan afhjælpe, mindske og forebygge symptomerne. Vi laver nogle gode yogaprogrammer, herunder blid yin yoga og øvelser, som styrker og hjælper med til at balancere og styrke energien i galde og lever.

Energien knyttet til galde og lever er en opbyggende energi som ofte forbindes med vrede, irritation og bitterhed. En energi som kan bruges som brændstof til at nære ilden, hvis vi omfavner den og bruger den konstruktivt og dermed hjælpe os til at skabe de forandringer som vi ønsker. Foråret og energien er altså vigtig for sommerens udfoldelse og muligheder.

Du kan starte forløbet når som helst det passer dig, dog tidligt den 15. marts og senest 15. maj. EARLYBIRD-TILBUD: Tilmeld dig og deltag på hele forløbet for kun 221 kr. ved tilmelding senest den 4. april. Derefter koster forløbet 275 kr.


Du kan se hele programmet og tilmelde dig forløbet HER
91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page