top of page

FORÅRSFORLØB FOR GALDE-LEVER - ADGANG HELE FORÅRET!

FÆLLESOPSTART TILBUD: 250 KR.


Foråret er lige om hjørnet - måske kan du også mærke det. Sidste år deltog over 500 på forårsforløbet - læs hvad andre siger om forløbet længere nede i blogindlægget.


Mange mærker allerede nu at energien ændrer sig fra en mere indadvendt passiv vinterenergi til en mere udadvendt aktiv energi og begynder måske så småt at opleve symptomer på ubalance i galde-lever.


Symptomerne kan være mange, herunder:


- hovedpine

- migræne

- kramper

- kvalme

- oppustethed

- spændinger især i nakke og skuldre

- træthed

- blodsukkerproblemer

- fordøjelsesproblemer

- inflammationstilstande i kroppen

- vredesudbrud

- søvnproblemer i tidsrummet 23-03


På forløbet vil der være gode øvelser og råd, som kan afhjælpe, mindske og forebygge symptomerne. Vi laver nogle gode yogaprogrammer, herunder blid yin yoga og øvelser, som styrker og hjælper med til at balancere og styrke energien i galde og lever.


Energien knyttet til galde og lever er en opbyggende energi som forbindes med stærke udadreagerende følelser som vrede, irritation og bitterhed. En energi som kan bruges som brændstof til at nære ilden, hvis du omfavner den og bruger den konstruktivt. Den kan derfor bruges til at skabe de forandringer som du ønsker i livet.


På forløbet bliver du introduceret for øvelser som kan afhjælpe nogle af generne og hjælpe dig med at genskabe balancen i galde-lever som er knyttet til foråret.


Du kan læse mere om forløbet HER og tilmelde dig fællesopstart 2. april til 250 kr. HER.


Jeg fik så mange positive tilbagemeldinger efter forårsforløbet sidste år. Nedenfor ser du nogle af dem, og du kan finde mange flere HER.


TIDLIGERE DELTAGERE SIGER:


Tak for et fantastisk forårsforløb. Et forløb, hvis fysiske øvelser har givet ro, overskud og velvære i kroppen, men også et forløb som har givet stof til eftertanke og refleksion over evig tilbagevendende tankemønstre. Jeg kan kun sige, at dette her forløb, har gjort en mærkbar forskel for krop og sind for mig. Jeg vil også takke dig for al den skønne viden som du deler med os der er med, meget meget spændende.

- Helle


Tusind tak for et flot forløb. Jeg er imponeret over din tilrettelæggelse, indholdet, variationen, relevansen - ja, det altsammen. Virkelig. Jeg skal nok anbefale dig videre.

- Annette


Det har været rigtig fint at være med til dit forårsforløb med gode yogaøvelser og inspiration. Jeg synes du er rigtig inspirerende og dygtig til at formidle en masse om meridianerne m.m, og din rolige facon, er jeg meget glad for. Jeg vil helt sikkert gerne have mere af, alt det du gerne vil dele med os.

- Liselotte


Tak for et dejligt 14-dages forløb. Det har været en fornøjelse af følge. Jeg har nydt variationen mellem yin yoga, akupressur, fodyoga og meditation. Det har været rigtig rart, at der var forskellige længder på dine videoer, så der både var tid til fordybelse og mulighed for at lave nogle af sekvenserne flere gange i løbet perioden. Jeg synes også, dine tekster var meget interessante at læse. Det gav mulighed for en kobling mellem det mentale og det fysiske.

Du har mine varmeste anbefalinger.

- Karin


Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det!

- Lotte Fredslund-Hansen


Tak for endnu et dejligt forløb 🙏 Jeg har fået meget med mig, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊 Din tone, din rolige fremgangsmåde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️ Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette


Jeg har deltaget på flere af Isabelles online forløb. Jeg har nydt at følge dem, da Isabelle har en god måde at formidle hendes store viden på. Det har været nemt at gå til stillingerne gennem hendes guidning ud fra det niveau, jeg har været på, også selvom det foregår online.Isabelle sætter også teori på, og igennem denne, har jeg fået en større forståelse for, hvad stillingernes virkning har for kroppen. Ved at have deltaget i flere forløb, er der noget, der bliver velkendt, men der har stadig været nyt for mig i hvert forløb. Jeg vil helt sikkert deltage på flere forløb i fremtiden

- Louise


ADGANG TIL MATERIALET HELE FORÅRET

Som noget nyt får du fremover adgang til materialet i årstidsforløbene hele resten af årstiden. Så hvis du starter op på forårsforløbet allerede her i midten af marts har du faktisk adgang i 2,5 måned.


FÆLLESOPSTART 2. APRIL - KUN 250 KR.

Du kan deltage på forløbet med fællesopstart den 2. april til kun 250 kr.

Du tilmelder dig forløbet med fællesopstart HER.


VALGFRI OPSTART

Og du kan selvfølgelig også deltage på forløbet med valgfri opstart (imellem den 15. marts og 15. maj) til 320 kr. Du tilmelder dig med valgfri opstart HER.
96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page