top of page

FORÅRSFORLØB FOR GALDE OG LEVER

I de sidste par uger har jeg haft fokus på galde og lever på mine ugentlige yogahold og på mine uddannelseshold og wow - hvor har det været effektivt. Meget tydelige reaktioner fra flere deltagere med en lille hilsen fra galde-lever både undervejs i undervisningen og efterfølgende. Ikke at vi behøver at blive vrede og utålmodige alle sammen for at vide, at vi arbejder med galde-lever men det er da så skønt, når vi bliver bekræftet i, at der er hul igennem. At noget kommer op og måske endda bliver forløst. Det er årsagen til at jeg blev fascineret af yin yogaen i sin tid. Det kan virkelig noget. Og der er plads til alle følelser i yogasalen. Følelserne må gerne være der - så længe vi ikke gør skade med dem.


Det er altså lige nu at vi skal til at arbejde med energien for galde og lever (træ-elementet).

Du kan stadig nå at tilmelde dig forårsforløbet med opstart 1. april til kun 185 kr. HER og hvis du ikke kan deltage 1. april har jeg oprettet endnu en dato for fællesopstart som bliver den 6. maj til 185 kr. HER. Og endelig kan du selvfølgelig vælge valgfri opstart til 320 kr. HER.

FORÅRSTILBUD!

Som noget helt særligt får du forårsforløbet med helt gratis, når du køber min bog "De 5 Årstiders Energi" - tilbuddet gælder til og med 12. april. Prisen for bog og forårsforløb er derfor tilsammen 275 kr. + porto og kan bestilles HER. I tilbuddet kan du vælge opstart 1/4 eller 6/5 på forårsforløbet.


Du kan selvfølgelig også vælge at glæde en du holder af med bog og forårsforløb som gave - så skriver du det bare i feltet "gavekort" eller sender mig en mail efter købet.70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page