top of page

GENÅBNING I NYT LOKALE

Jeg har fundet et hyggeligt lokale i hjertet af solskinsbyen Skælskør, som jeg overtager 1. maj. Ja - det er lige om lidt! Og jeg glæder mig meget til den nye rejse.


Denne gang vil jeg tage skridtet videre og kalde det et spirituelt hus og galleri, da jeg selv ønsker at dele dybere af det spirituelle, som ligger så dybt i mig.

I mit nye lokale kommer jeg bl.a. til at udbyde:

  • Nogle enkelte yogahold

  • Udviklingsforløb, hvor jeg forener yoga og coaching. Det bliver forløb som består af 3 gange individuel coaching med fokus på personlig udvikling af lige netop det som man som deltager ønsker at fokusere på og med understøttende yoga i en periode. På den måde kan jeg bedre fokusere på individuelle behov og tilrettelægge øvelser, programmer mm. til relevante temaer. Jeg kan også bedre give individuelle øvelser mm. med hjem.

  • Workshops og kurser indenfor; fodyoga, yin yoga med myofascial release, fordybende yin yoga uddannelse, meditation, mindfulness osv.

  • 1:1 intuitiv coaching, som jeg jo elsker

  • Kvindecirkler, hvor vi mødes en gang om måneden henover et år

  • Events hvor jeg inviterer dygtige undervisere forbi til Kirtan, satsang, spirituelle foredrag osv.


Og endelig vil jeg forene min passion for det spirituelle med det kreative og vove mig ud i at udstille mine malerier og hvad jeg ellers finder på. Det bliver en spændende ny proces.


Alt det nye vil løbende blive lagt op på hjemmesiden i den kommende tid, og du kan allerede se lidt i min webshop HER


Eller du kan se kommende events i min eventkalender HER.

INVITATION TIL ÅBNINGSRECEPTION

Jeg holder åbningsreception allerede den 3. maj fra 17-19, hvor jeg byder på et glas bobler og viser de nye omgivelser frem.

MASSEVIS AF ÅBNINGSTILBUD

Der vil selvfølgelig være usædvanligt gode åbningstilbud på dagen på alt fra workshops i maj og juni, coaching-forløb, 30 timers fordybende yin yoga - kursus, plads i kvindecirkel og selvfølgelig kan du også købe min bog til en rigtig god pris.

Derudover glæder jeg mig til at dele noget af min intuitive kunst, som jeg for første gang udbyder til salg.

Jeg håber meget at du har lyst til at kigge forbi og glæder mig til at se dig.
62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page