top of page

GLÆDELIGT FORÅRSJÆVNDØGN 🌱

Det er forårsjævndøgn i dag og i den anledning har Kristeligt Dagblad interviewet mig i en voxpop sammen med en præst og en astronom.


“Energien i os forandrer sig i denne tid, og jævndøgnet er en milepæl i denne overgang fra vinterens mørke og indadvendte energi til forårets energi. Nu vender det hele til noget mere spirende og eksplosivt, og det kan man tage ansvar for og arbejde med energimæssigt, så vinterens tunge, dybsindige og indadvendte energi bliver erstattet af en ny udadvendt, næsten aggressiv og opbyggende energi, som kan bruges konstruktivt og positivt til at foretage de forandringer, vi ønsker i livet.”


I interviewet talte jeg en hel del om hvordan vi her i foråret kan begynde at foretage de forandringer vi ønsker, som mange måske havde intentioner om omkring nytår, men det er nu at energien er til det. Jeg fil heldigvis lige tilføjet til artiklen:


“I yogaen arbejder man med et princip, som kaldes Sankalpa, der handler om intentionen bag sit ønske og om at dykke ned i årsagen til det”


Hvis du er nysgerrig på at læse lidt mere om Sankalpa har jeg et gratis blogindlæg i min blog om emnet: https://www.isabelleevita.dk/post/sankalpa


Og hvis du også ønsker at arbejde med energien her i foråret så starter vi op sammen på mit 14-dages forråsforløb for galde og lever den 1. April. Du tilmelder dig via min hjemmeside:Du kan læse hele artiklen hos Kristeligt Dagblad her:Glædeligt forårsjævndøgn og astrologisk nytår 🌱🎉85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comments


bottom of page