top of page

GRATIS LIVE: MANIFESTATION OG ILD-KRAFTEN

Den 15. juni kl. 10 går jeg live, hvor jeg vil tale ind i et af de aspekter, som jeg har arbejdet allermest med i mit liv: manifestationskraften og ild-energien. Og du er selvfølgelig inviteret!


På live-sessionen vil jeg dele ud af mine egne erfaringer, opdagelser, oplevelser og også de gange, hvor jeg har brændt fingrene. Alt sammen med fokus på manifestationen og skabelseskraften som er tilgængelig for os alle. Og vi kan ikke tale manifestation uden at jeg også lige kommer forbi ild-energien som er knyttet til sommeren, så det er det perfekte tidspunkt at arbejde med netop denne energi lige nu.


Du får selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til sidst.


Live-sessionen foregår på min facebookside, så husk at tilmelde dig eventet HER.

Det er helt gratis at deltage.


Jeg glæder mig til at se dig!


Kærligst

Isabelle90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page