top of page

GRATIS: UDRENSENDE TRYK TIL FORDØJELSEN

Mange døjer med gener fra tarmene og fordøjelsen her i den varme tid. Det kan skyldes flere ting. Herunder de kolde bade og de kolde føde- og drikkevarer som kan gå ind og skabe ubalance. Din krop bruger energi på forbrænde, nedbryde og optage. Den bruger energi på mange processer som er nødvendige for at vi kan fungere.

I ayurveda taler man om fordøjelsesilden, som er vigtig for at vi kan fordøje føden. Hvis vi drikker iskoldt vand kan vi altså nemt få slukket eller chokeret fordøjelsesilden og skabt ubalance. Kroppen skal så bruge ny energi på at starte op igen. Og det kan give forskellige gener, smerter eller fordøjelsesbesvær, især hvis du i forvejen har en irritabel tyktarm eller andre fordøjelsesproblemer.


Jeg vil derfor dele min 12 min. video med gode tryk for fordøjelsen, som kan hjælpe dig, hvis skaden er sket eller du ønsker at hjælpe og stimulere fordøjelsen.


Du finder videoen med de udrensende tryk for fordøjelsen HER. Du skal bruge en blok eller nogle bøger og to bolde (evt. tennisbolde). Videoen er tilgængelig til 1. juli 2022.


Du kan arbejde mere med fordøjelsen i mit sommerforløb for hjerte-tyndtarm som du kan læse mere om HER.
249 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page