top of page

HJERNEN OG STRESS

Jeg har igennem mange år undervist i stress og haft mange deltagere til yoga som enten har været sygemeldt med stress eller oplevet stress i perioder af deres liv.


Stress er blevet så almindeligt i den verden, som vi lever i, at det er blevet mere normalen end undtagelsen. Og stress er selvfølgelig også bare en helt naturlig reaktion. Så længe den opstår i en situation hvor den er nødvendig og kan redde os i stedet for at være en fast del af vores hverdag.


Jeg har igennem mange år undervist i stress og hjernen og delt øvelser og råd til forebyggelse af stress både på mine egne yogahold, på virksomhedshold og på events i virksomheder i forbindelse med sundhedsdage.


HJERNEN OG STRESS

Dog oplever jeg ofte at løbe ind i mange mennesker, som ikke ved hvad der sker rent fysiologisk i hjernen og kroppen, når man bliver stresset. Og faktisk så oplever jeg at mange når de får denne viden ånder lidt lettet op og udtrykker at de føler sig mere menneskelige. Viden om hvad der sker kan nemlig i sig selv afhjælpe og lette noget af det pres, som man kan opleve når man er stresset. Samtidig giver forståelsen for hjernen jo også mulighed for at arbejde den modsatte vej så man kan reducere og forebygge stress. Se mere i min video nedenfor hvor jeg forklarer nærmere og også deler forslag til gode øvelser, som er effektive mod stress👇🏻


Derfor ser jeg det som min medmenneskelige pligt at udbrede kendskabet til og forståelsen for stress og hjernen. Og jeg håber at du vil hjælpe mig med at dele denne viden med andre, så endnu flere kan få gavn af den 🙏KURSUS I MINDFULNESS

Hvis du har brug for at gå lidt dybere, er du velkommen på mit mindfulness-kursus i januar og februar. Der er begrænsede pladser på kurset. Du kan læse mere HER.


GRATIS FOR MEDLEMMER

Er du medlem af mit online univers har jeg samlet forskellige gode øvelser til dig i en ny videokanal for stress, som du også finder som punkt under medlemssiden.


På siden får du adgang til forskellige balanceøvelser, vejrtrækningsøvelser, fodyoga og kortere meditationer/mindfulness. Du finder siden HER.


Du kan læse om mine medlemskaber HER.


140 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page