top of page

MANIFESTATION - AT SKABE MED ILDEN  

Hjerte-tyndtarm er knyttet til ild-elementet i kroppen. Ild kan være destruktiv og fortærende, men den kan også være konstruktiv og nærende. Det er med ilden, at vi skaber - eller ødelægger.

Vi manifesterer alle – ofte ubevidst. Vi er medskabere af vores virkelighed.

Når vi bruger ilden og passionen ubevidst, kan vi få ukendte resultater. Vi aner måske ikke, hvor ilden fører os hen, og det kan godt være lidt skræmmende, når vi ikke ønsker at ødelægge det, som vi allerede har. Men vi kan også vælge at blive bevidste i vores skabelsesproces og bruge ilden aktivt. Bevidst. Bevidsthed er som altid nøglen. 

Vi skaber med følelsernes energi. Det kan godt være, at vi ønsker os noget med sindet, men det er følelserne, som skaber for os. De er vores hovedingredienser. Følelserne er den energi, som vi sender noget ud med.

 

AT SKABE MED GLÆDEN, TAKNEMMELIGHEDEN OG TILLIDEN

Glæden, taknemmeligheden og tilliden er uden tvivl nogle af de vigtigste følelser, hvis vi ønsker at skabe på konstruktiv vis. Men vi kan også godt skabe med vreden, irritationen eller frustrationen – det har jeg selv prøvet med overraskende godt og hurtigt resultat.

Det vigtigste er bare, at vi er tydelige i, hvad vi ønsker for os selv.

 

Hjerte-tyndtarm bærer på passionerede følelser af glæde, eufori og forelskelse og med den energi og gnist, kan vi flytte bjerge. Vi er i stand til langt mere, end vi selv er klar over, hvis vi blot arbejder på bevidst at udløse netop den energi i os selv. Følelser er jo egentlig "bare" neuro-hormoner, som udløses i hjernen af oplevelser, situationer og interaktioner med mennesker. Men hvorfor vente på at noget udefrakommende skal udløse følelser i os, hvis vi selv kan være medbestemmende og hvis vi ønsker at udløse en bestemt følelse/energi. Du har allerede alle følelser i dig. Følelser er ikke noget, som andre lægger ind i dig, men er kemi, som du allerede består af. Du har altså allerede alle ingredienserne. Spørgsmålet er, hvad du ønsker at udsende og tiltrække. Du kender måske det med at glæde smitter, ligesom vrede smitter. Glæde vil ofte tiltrække mere glæde, ligesom at en dårlig oplevelse sjældent kommer alene, fordi vi forventer, at mere er på vej. Det er den følelse, vi holder fast i - og dermed tiltrækker. Vi tiltrækker blandt andet det, som vi udsender og også det, som vi har brug for i vores udvikling. Hvis vi altså er åbne for læringen. Ellers kan det køre lidt i ring, og vi kan føle, at vi sidder fast. Hvis du kan forsøge at holde fast i glæden, taknemmeligheden og tilliden, når du ønsker at skabe en forandring, så vil du komme langt. Så vil du ubevidst tiltrække nye muligheder.

Igen er spørgsmålet så, hvad du ønsker at tiltrække, for du kan jo selv være med til at præge billedet – til en vis grad. Det er faktisk selve ønsket, som er den svære del, for vi risikerer nemt at stå med noget, som vi ikke kendte konsekvenserne af. Men sådan er livet. Vi kan vælge at prøve at spille med eller vi kan vente og se, hvad der dukker op til os i livets spil. Begge veje er interessante på hver deres måde.

 

Hvis alle muligheder nu er åbne, hvad ønsker du så oprigtigt for dig selv?


AT GIVE SLIP IGEN

Når du har sendt et ønske/en energi ud, så er det vigtigt at give slip på styringen. Det bedste er at flytte fokus over på noget andet, og så bare lade det hele udfolde sig, som det nu skal. Ellers vil dit ego måske forsøge at præge, gennemtvinge eller styre resultatet.


Jeg vil huske at understrege, at vi ikke kun tiltrækker det, som vi bevidst sender ud, som mange mener i spirituelle kredse. Vi er nødt til også at tage højde for andre faktorer, som spiller ind såsom karma og spirituelle love. Samtidig er vi jo ikke fuldt bevidste mennesker men i en proces med at blive mere bevidste. Vi har ikke fuld styring med fartøjet – og det skal vi heller ikke have, før vi er klar til det. Så vær åben for det som dukker op. Det er måske slet ikke sådan som du forventede.


DE 5 ÅRSTIDERS ENERGI OG ILD-ENERGIEN

Ovenstående er et uddrag af min nye udgave af min bog "De 5 Årstiders Energi". Det er nu den ideelle tid til at begynde at arbejde med energierne i at skabe den virkelighed som du ønsker, så hvis du har min bog så gå endelig i gang med kapitlet om sommeren. Du kan også deltage på mit online sommerforløb for hjerte-tyndtarm med opstart 1. juli HER.


Husk også min gratis LIVE om manifestation og ild-kraften den 15. juni kl. 10, som foregår via min facebookside - du tilmelder dig HER.


Hvis du ikke allerede har min bog, kan du bestille den i min webshop HER.

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page