top of page

MIN DELING MED DIG

Opdateret: 24. sep. 2023

For nogle måneder siden tog jeg en stor og afgørende personlig beslutning. Jeg meddelte jer alle, at jeg ville stoppe som yogalærer. At yoga ikke længere skulle være en del af min identitet, efter at have været fuldtidsbeskæftiget med det i 8 år, hvor yoga har været en stor del af både mit arbejdsliv og hele min livsstil. Yoga har været alt - og jeg har elsket det.


Beslutningen blev taget med stor eftertanke og en dyb følelse af, at jeg havde brug for at udforske nye veje inden for min egen rejse og finde nye måder at bidrage på. Jeg trængte til at tage en pause fra det hele, så i juli og august tog jeg et sommerjob efterfulgt af et par ugers ferie, hvor jeg praktisk talt ikke læste eller svarede på mails eller andet virksomhedsrelateret.


Så jeg vil gerne lige starte med at undskylde til alle jer, som har sendt mig så varme, omsorgsfulde og kærlige mails som jeg stadig skylder svar. Jeg er endnu ikke nået i bund svar på med mailene, men har læst hver og én - og tusind tak! 🙏🌸


I min pause fra det hele nåede jeg at overveje og mærke ind i alle muligheder: at stoppe mit selvstændige virke og finde et fast job, at starte ny virksomhed i en helt ny branche, at fortsætte med min virksomhed i begrænset omfang og finde deltidsjob, at fortsætte virksomheden i ny retning. Alt blev målt og vejet - min tid, min energi, mine ressourcer, mine behov, mine ambitioner, mine ønsker. Jeg brugte forskellige gode coachende værktøjer, lister og andet som gav mig fantastisk overblik - men intet svar. Og da jeg havde overvejet det hele længe gav jeg slip endnu en gang. Gav slip på behovet for at vide hvilken vej jeg skulle gå. Tog to ugers ferie og bare nød og var med alt som var: begyndte til salsa, nød min egen yogapraksis, mediterede mere, fokuserede på at dyrke selvkærligheden, hyggede med venner og familie, nød den smukke natur og min dejlige bolig - nød livet. Og ærligt blev de to uger måske til tre eller fire 😂 Jeg har i hvert fald fået et andet forhold til tid.


TÅLMODIGHED, UDHOLDENHED OG OVERGIVELSE

Men faktisk! Så var netop denne proces den samme som jeg har gennemgået før og som jeg glemmer hvor magisk er hver gang. For det handler ikke bare om at give slip. At tage beslutningen om at vi skal ændre kurs. Vi kan måske ikke bare give slip fra dag til dag. Det er en længere proces at give helt slip, især hvis vi har lagt meget energi i noget. Men som altid er jeg en smule utålmodig og rastløs og forventer næsten øjeblikkelig forandring - fra dag til dag. At det nye står og banker på i det øjeblik, hvor jeg giver slip på det gamle.


Faktisk så var netop hele processen med at gøre mig selv klart hvad jeg ønskede og ikke mindst hvad jeg ikke ønskede meget værdifuld. Den var frustrerende og skræmmende, for vi vil jo så gerne have et mål i livet. Et eller andet at arbejde hen imod. Og når man ikke kan se andet end hav omkring sig og intet land i sigte så kan man godt mærke at håbet, tilliden og modet svinder ind - ét øjeblik. Måske i noget som synes som et rigtig langt øjeblik. Lige dér er det så vigtigt at vi er udholdende. At vi fortsat lytter til hjertet og intuitionen, som minder os om, at vi ikke skal vende om til det velkendte, trygge og sikre, men søge at fortsætte ud i ingenting. Det er dér den virkelige tillid ligger. Det dybe tillidsspring. Og når vi så har orienteret os længe nok og forsøge at finde vej selv uden helt at vide hvilken vej vi skal, så er vi klar til at hjertet og intuitionen kan overtage og føre os med strømmen i den rigtige retning. Den hurtigste og nemmeste vej frem så at lægge sig på ryggen, kigge mod himlen, slappe af i kroppen, lade strømmen føre en og bare nyde turen. Lige dér overgiver man sig til livet - og så kan livet begynde at føre én. Lidt ligesom i en dans.


Det er lidt sjovt for jeg er begyndt til salsa i august og dér skal man som kvinde også lade manden/partneren føre sig. Jo mere jeg bare slapper af, slår hovedet helt fra, mærker musikken og bare flyder med min dansepartners bevægelser jo bedre bliver dansen. Jo mere glæde skaber det for alle. Det er klart at det er et plus med en selvsikker og god partner i dansen, og jeg har været så utroligt heldig at min dansepartner er meget erfaren, så det har virkelig været en sjov og givende proces. Tænker at universet har haft en lille finger med i spillet, så jeg kunne give helt slip igen, og glemme alt om retning, styring og mål. Og tillade mig selv bare at flyde med.

DELING

Nå, men hvor er jeg så nu? Har strømmen ført mig til nyt land?

Jeg er dér hvor jeg kan mærke at jeg stadig elsker yoga - og faktisk har det været rigtig godt for min egen praksis, at jeg har haft taget en pause fra det hele. Men jeg kommer fortsat ikke til at udbyde flere yogahold. Det kapitel er slut for mig. Men det betyder ikke at yoga ikke fortsat kan være en del af noget af det jeg udbyder.


Jeg er nemlig også dér hvor jeg stadig elsker at undervise og dele. Tidligere har mit fokus været på inspiration. Jeg har elsket at blive inspireret og at inspirere i det omfang som var muligt. Inspiration er nemlig den smukkeste kilde til læring i min optik. Nu kan jeg mærke at det som jeg virkelig føler giver mening for mig og som jeg ikke vil undvære er at dele. At inspirere igennem deling. At give det videre som jeg har lyst til og tage imod det som andre vil dele med mig. Om det så er viden, øvelser, tid, ressourcer eller andet i livet. Deling er nøglen for mig. Og derfor skal jeg fortsat dele i mit virke. Måske skal jeg endda dele mere. Vise mig mere. Så ja, det blev en lang omgang her, men hvis du kan bruge noget af det, som jeg går igennem i min proces, så deler jeg glædeligt! Alt andet ville da være spild 😊

NY RETNING - SAMME VIRKSOMHED

Og det fører mig tilbage til spørgsmålet: Har strømmen ført mig til nyt land?


Delvist 😊 Jeg er i gang med at udforske det nye. Og jeg kan se at det ene ikke udelukker det andet. Jeg kan forstå, at nogle måske har troet, at jeg stopper min virksomhed helt eller lukker mit online univers ned, men det er ikke tilfældet. Jeg er mere engageret end nogensinde i at skabe et rum for vækst, fordybelse og deling.


Jeg kommer derfor til at drive min virksomhed videre i en ny retning, men hvor jeg bevarer noget af det velkendte. Jeg har forskellige ydelser, som jeg virkelig nyder at udbyde fortsat som f.eks. min yin yogalærer uddannelse, mine 30-timers kurser i yin yoga og min kvindecirkel, så yoga kommer stadig til at være en del af mit liv - i hvert fald lidt endnu. Men bare på en anden måde. Jeg sælger selvfølgelig også stadig min bog "De 5 Årstiders Energi", og har planlagt et kursus og et online forløb indenfor den traditionelle kinesiske medicin så jeg kan give den viden videre også.


Og endelig har jeg fået lyst til at dele endnu flere gode værktøjer, redskaber, øvelser, viden og læring med dig. Denne gang med fokus på personlig vækst. Det som jeg har brugt de sidste 10 år af mit liv på at udforske i mit personlige arbejde med at lære livet og mig selv at kende. Hvis du kender mig fra yogatimerne, så ved du at jeg suger spændende og nogle gange sjov information og viden til mig som en svamp. Og jeg glæder mig til at dele det med dig! Med samme passion, gnist og simplicitet som altid har været essentiel for mig i min undervisning.


Derfor vil jeg arbejde med at videreudvikle mit online univers i den kommende tid. Så nej, det lukkes ikke ned - det har aldrig været ønsket eller planen. Der vil også komme enkelte fysiske kurser og workshops på programmet ind i mellem her hos mig i skoven, men da der er begrænsede pladser og de hurtigt bliver udsolgt (husk at holde øje med event-siden) planlægger jeg derfor at udbyde mere undervisning online så flere kan få gavn af det OG at lave nogle årlige retreats.


Og så arbejder jeg selvfølgelig stadig på min næste bog 😊


ÆNDRINGER

Hvad betyder det så i praksis?


Det betyder at:

- hjemmesiden lige nu er under redigering og opdatering. Du har måske allerede opdaget at der er kommer nogle ændringer, blandt andet på medlemssiden.

- jeg re-brander virksomheden - så måske kommer der et nyt logo og udtryk. Bare så du ikke bliver forvirret hvis den en dag ser anderledes ud.

- at nye kurser og events vil komme på programmet under Events

- at nye forløb vil komme til under Online forløb

- at det online univers vil blive udvidet med en ny del med fokus på personlig vækst

- at tilbud på årstidsforløb, fodyogaforløb og andre online forløb slutter den 1/10

- at medlemprisen stiger for (nye) livstidsmedlemmer pr. 1/10 - dette har ingen betydning for dig som allerede har købt livstidsmedlemskab

- at der introduceres et årsmedlemskab pr. 1/10


Jeg er dybt taknemmelig for al den støtte og forståelse som jeg har mødt, og jeg ser frem til at fortsætte rejsen videre sammen mod indre balance og personlig vækst.


Deling af indre vækst er mit kald, og jeg glæder mig til at dele dette nye kapitel med dig 🙏


Kærligst

Isabelle


Ps. Du får lige et billede af mælkebøttemarken foran huset. Ligesom ukrudt forgår jeg ikke så nemt 😉🙏165 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page