top of page

MODTAG RABATKODE OG FÅ 10% RABAT

Jeg vil lige minde om mit nyhedsbrev, hvor du som tilmeldt modtager nyheder, tips, tilbud og inspiration til den sunde livsstil 1-2 gange om måneden.


Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du helt automatisk en lille gave på mail i form af en rabatkode som udløser 10% rabat på udvalgte produkter i min webshop.


Hvis du ikke allerede modtager mit nyhedsbrev kan du tilmelde dig HER.

Tilbuddet gælder nye medlemmer af nyhedsbrevet, men bare rolig - er du allerede abonnent på nyhedsbrevet skal du ikke snydes, så skulle meget gerne have modtaget rabatkode på 10% rabat i nyhedsbrevet som jeg udsendte i tirsdags 😊 Hvis du ikke har modtaget det kan det være havnet i spam-filteret.


Jeg håber at se dig på mit nyhedsbrev!
29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

コメント


bottom of page