top of page

MYSFASCIAL RELEASE

Myofascial Release (MFR) er uden tvivl et af de mest effektive og værdifulde redskaber i min undervisning. Hvis du har gået til yin yoga eller fokusyoga hos mig har du nok ikke kunnet undgå at få stukket et par bolde i hænderne nogle gange. Og min erfaring er også at det plejer at være noget af det mest populære i undervisningen, når man først har mærket effekten. Jeg bruger selv tit og ofte MFR ved ømhed, spændinger, hovedpine og hold. Og jeg elsker det. Derfor elsker jeg også at undervise i det. For det virker.

Myo = muskler, fascia = bindevæv og med release menes der at der ved hjælp af blide tryk frigives spændinger, myoser og blokeringer i musklernes bindevæv.

Simpelt men effektivt. En passiv selv-massage som faktisk går dybt, når du slapper af i musklerne og tillader boldene kombineret med tyngdekraften og kroppens vægt at arbejde sig blidt ind i bindevævet. Musklerne beskytter nemlig bindevævet.


Hvis du vil lære mere og trænger til en god dyb selvmassage kombineret med blide yin yoga stræk så inviterer jeg indenfor i mit skovhus til eksklusive workshops i yin yoga med MFR. De næste workshops med yin og MFR er den 26. februar (kun 1 plads tilbage) og 7. maj - begge dage fra 10-14.00. Der er begrænsede pladser, da jeg kun har plads til 7 deltagere pr. workshop.


MFR er også en del af mit 30-timers yin yoga kursus (modul 2) som udbydes til maj/juni. Kurset kan tages for sig selv hvis du allerede har basis-kendskab til yin yogaen og/eller kan tages som et led i min 90-timers yin yoga-uddannelse eller 200-timers yogalærer-uddannelse. Mere info følger her i løbet af den næste uges tid om min yogalæreruddannelse.


Du kan læse mere og se alle mine events HER.


15 MIN YIN YOGA MED MFR FOR LÆNDEN - GRATIS

Her i den kolde vintertid døjer mange med ømhed og smerter fra lænden. Derfor er lænden en del af mit 14-dages vinterforløb, som du stadig kan nå at være med på med opstart inden 18. februar til kun 140 kr. HER.


Men jeg vil også rigtig gerne dele et af de mest populære øvelser for lænden med dig i dag. Programmet er på kun 15 min. og kan derfor nemt laves om aftenen hjemme på stuegulvet inden man går i seng. Hvis du ikke allerede har prøvet det er jeg sikker på at du vil blive lige så glad for det som jeg er og som mange af mine deltagere er her i vintertiden. Alt du skal bruge er en måtte/et gulvtæppe og et par bolde (tennisbolde er fine).


Du finder mit korte program på 15 min. med yin yoga og MFR for lænden helt gratis HER. Programmet er tilgængeligt til og med 15. marts 2023 og kan selvfølgelig også findes i mit online univers for medlemmer. Lige nu tilbyder jeg i øvrigt 14-dages gratis prøveperiode på universal medlemskab, som du kan læse mere om HER.


God fornøjelse!181 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page