top of page

NATURLIGT DETOX-FORLØB

Opdateret: 25. jun. 2021

Jeg har netop lanceret mit 14-dages naturlige detox-forløb, som kan tages fra den 27. december.

Jeg har jo igennem årene lavet mande naturlige detox-weekender og workshops og elsker at dele de mange gode øvelser og råd som vi kan bruge til at støtte kroppens naturlige udrensning: udrensende yogaprogrammer, blide tryk på tarme og organer, venepumpeøvelser, foamrollerprogram, selv-zoneterapi, kostråd og meget mere.


På forløbet vil der være gode øvelser og råd, som hjælper og støtter kroppen i dens naturlige udrensning. Kroppen renser naturligt ud hele tiden og med blide øvelser, kan vi stimulere og støtte denne udrensningsprocess.

Obs! Udover sund kost anbefales det på forløbet af du evt. supplerer din kost med sunde mælkesyre-bakterier som det eneste supplement. Det er dog ikke noget krav og du behøver ikke at spise særlige udrensende kosttilskud eller lignende på forløbet. Øvelserne og den sunde kost vil i sig selv være rigeligt.

Forløbet kan tages i en valgfri 14-dages periode fra den 27. december til og med 15. marts.

EARLY-BIRD TILBUD: 221 kr. til og med juleaftensdag den 24. december. Herefter koster forløbet 275 kr. ​​ På dette skræddersyede forløb får du daglige mails med links til videoer, øvelser, artikler og andet godt som kan støtter op om kroppens naturlige udrensning. På dette 14-dages vinterforløb får du: Daglige mails i 14 dage med inspiration og links til dagens video direkte i din indbakke: - 4 lange yogaprogrammer á 1-1,5 time - 1 langt fodyogaprogram på ca. 1,5 time - 9 kortere videoer med udrensende øvelser mm. - Sunde, nemme og lækre opskrifter på udvalgte dage - Kostråd Det hele foregår hjemme hos dig selv på dit stuegulv, i din have eller på din jule- eller vinterferie, hvis du har lyst til det. Er der er dage, hvor du ikke kan deltage, så gør du det bare en anden dag. Og du kan nemt tage forløbet med på jule- eller vinterferien.


Du kan læse mere om forløbet og tilmelde dig her:

https://www.isabellesondergaard.dk/14-dages-naturligt-detox-forloeb


64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

SHAT KRIYAS

Comments


bottom of page