top of page

NY BOG PÅ VEJ: LEAPS OF FAITH

TILLIDSSKRIDT, LEAPS OF FAITH, TRUSTFALL

Kært barn har mange navne - og det er faktisk lidt svært for mig lige at vælge det helt rigtige. Måske kan du hjælpe?


Jeg begyndte sidste sommer på min nye bog om netop den proces, som handler om at give slip på det kendte og tage tillidsskridt ud i ingenting i tillid til at universet griber mig. For det gør det. Det er en proces som jeg kender så godt fra jeg netop ændrede hele mit liv første gang for 12 år siden - og nu har jeg fået muligheden igen. Jeg har det sidste år været i fuld gang med at foretage store ændringer i mit liv, men ikke mindst at finde ind til tilliden og slippe behovet for at skulle en bestemt vej. Det er en proces som jeg kender så godt og derfor skal den deles denne gang. Til gavn for andre også.


Jeg begyndte på bogen sidste sommer og har været nødt til også at slippe den igen en tid, for at den heller ikke blev et nyt "helle" og dermed en bremse for min udvikling og vej.

Jeg glæder mig så meget til at dele ud af bogen og faktisk så kan jeg mærke at det er blevet tid til ikke bare at arbejde videre med den, men også at begynde at dele ud af den. Ja, allerede nu inden den er skrevet og udgivet. Hvorfor? Fordi det er en del af processen. Jeg viser nemlig universet min største tillid ved at stille mig selv helt sårbart, åbent og tillidsfuldt frem. Jeg ved nemlig ikke hvilken vej jeg skal gå med det hele eller hvad fremtiden bringer, men jeg ved at universet griber mig, Og hvis min tillid og proces kan inspirere til at andre også får lyst til at vove sig ud i det ukendte, så er det bestemt det værd.


Jeg har allerede skrevet det som svarer til de første 50 sider af bogen. Bogen er skrevet på engelsk denne gang.


Vil du følge med på min rejse?


Jeg vil gerne dele første kapitel af min bog med dig, så hvis du er nysgerrig og ønsker at modtage den, så send mig en mail hvor du bare skriver "tillidsskridt" i emnefeltet til: kontakt@isabelleevita.dk


Kærligst

Isabelle
96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page