top of page

NY SAL - NYE EVENTS

Opdateret: 28. sep. 2021

Så er den her! Den nye sal, som kommer til at danne ramme for min undervisning det næste lange stykke tid. Vi har knoklet hele sommeren (og noget af foråret) og nu hvor alt er malet - mange gange - gulvet er lagt i sidste uge, paneler sat på og lamperne hængt op, så glæder jeg mig så meget over at kunne undervise i egne lokaler igen. Det har været sjovt, lærerigt og udfordrende at være med til at bygge egen sal. Salen er på knap 50m2 så der er plads til 10-12 deltagere.


Det er virkelig dejligt igen at kunne undervise i fysiske lokaler og kunne skabe et dejligt roligt, givende, uformelt og trygt rum for mine deltagere igen. Et rum for vidensdeling, velvære og afspænding. Jeg tog hul på undervisningen i søndags, hvor jeg havde de sødeste deltagere på besøg til den første workshop.


WORKSHOPS

Jeg glæder mig til at starte et par hold op her i midten af september og til efterårsworkshoppen den 10. oktober, som bliver næste workshop. Du kan også se alle øvrige workshops for efteråret og vinter nedenfor. Jeg har netop lagt to nye workshops op i webshoppen: Nytårsworkshop med fokusyoga for den naturlige udrensning og den altid populære workshop: Yin yoga med selv-massage (myofascial Release). Se datoer nedenfor. Der er kun 10 pladser pr. workshop. Flere datoer for events i 2022 følger inden længe.


YOGAHOLD - opstart i september

Der er stadig nogle ledige pladser på mit formiddagshold i yin yoga onsdage kl. 9.30-11.00 med opstart den 15/9 og mit torsdagshold kl. 16.00-17.30 (hver anden uge i ulige uger) med opstart den 16/9. Hvis du skal være med fra start så send mig en mail på: kontakt@isabellesondergaard.dk


LIVE-STREAMINGER OG ONLINE FORLØB FORTSÆTTER

Jeg må selvfølgelig hellere lige sige samtidig at jeg fortsætter med at tilbyde online forløb og ugentlige live-streaminger i mit online univers. Jeg nyder mulighederne som det giver.

EVENTSKALENDER

10. oktober: EFTERÅRSWORKSHOP for lunge-tyktarm (lær mere HER)

6. november: VINTERWORKSHOP for blære-nyre (Læs mere HER)

5. december: JULEWORKSHOP med MFR (Læs mere HER) - få ledige pladser!

9. januar: NYTÅRSWORKSHOP med fokusyoga (Læs mere HER)

22. januar: WORKSKOP: Yin yoga med selv-massage (MFR) (Læs mere HER)

122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page