top of page

NY UDGAVE AF BOG SENDES I DAG

🎉 Den nye udgave af bogen kom fra tryk i går 🎉


Jeg modtog i alt 1056 bøger med nervesystemet en smule i alarmberedskab, da Postnord pludselig har valgt at strejke, sü jeg var sü lettet da bøgerne ankom.


Jeg har de sidste uger modtaget utroligt mange forudbestillinger - det varmer mit hjerte at bogen kommer så vidt omkring 🥰  tak for tålmodigheden til jer som har venter længe 🙏


Der er siden bøgerne ankom i går, blevet pakket og pakket og pakket 😅

Forudbestillingerne er nu gjort klar og sendes afsted i dag.


Hvis du har forudbestilt bogen så skulle du meget gerne modtage den i begyndelsen af næste uge - tak for tålmodigheden 🙏🌸


Den nye udgave er en smule lÌngere, da jeg har tilføjet en del. Bogen er derfor nu pü 205 sider. Prisen pü bogen er pü nuvÌrende tidspunkt den samme som hidtil, men vil Ìndres sidst pü sommeren.


Hvis du i juni müned har købt min bog som e-bog og modtaget den tidligere version, sü send mig en mail og sü sender jeg dig den nye udgave som pdf.

Og skulle du allerede eje et eksemplar af en tidligere udgave af bogen og ønsker at have den nye ogsü, sü kan jeg varmt anbefale at købe den nye som e-bog til kun 95 kr. HER. E-bogen kan hentes ned pü telefon, tablet og computer og nemt tages med pü ferie.


Rigtig god sommer 🌸


KĂŚrligst Isabelle
168 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlĂŚg

Se alle

Kommentare


bottom of page