top of page

NYHED: FORHANDLERTILBUD

Som noget nyt kan du som behandler nu bestille 5 eksemplarer af min bog "De 5 Årstiders Energi" til en særlig forhandlerpris, så du kan give dine klienter mulighed for at få dybere forståelse og kendskab til den traditionelle kinesiske medicin.


Bogen leder læseren igennem de 5 årstiders energi med en dybdegående tilgang, der omfatter teori, filosofi, og fakta fra den traditionelle kinesiske medicin og vediske filosofi. De 5 elementer kobles i bogen på årstidernes klimatiske energi (Qi) og de følelsesmæssige temaer. Teorien kombineres i bogen med praktiske øvelser, kostråd og yogastillinger tilpasset hver årstid.

Bogen er ideel som opslagsværk til at forstå, anvende og navigere i energierne hele året.


Hvis du som behandlere, yogalærer eller anden fagperson ønsker at udbrede kendskabet til den traditionelle kinesiske medicin og give dine klienter værdifulde redskaber til at navigere i energierne, kan du nu købe bogen til en særlig forhandlerpris.


Bestil 5 eksemplarer af bogen til kun 1000 kr. (spar 375 kr.). Det svarende til 200 kr. pr. bog inkl. moms. Det anbefales at sælge bogen for 300 kr., da normalprisen inkl. porto er 324 kr.37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page