top of page

NYTÅRS-LIVESTREAMING

Jeg glæder mig til Nytårs-live-streamingen den 7. januar!


DONATIONSBASERET

Jeg har valgt at gøre streamingen donationsbaseret, da en form for udveksling opretholder balancen. Det betyder ikke at man skal give mange penge for streamingen, især ikke hvis økonomien strammer i forvejen. Det handler om udveksling. I det øjeblik vi betaler for noget tillægger vi det også større værdi end hvis det er gratis. Det er så nemt at tilmelde sig noget som er gratis, men i det øjeblik der er en udveksling så vurderer vi lige om vi nu også har tid, lyst osv. 😊🙏


GIFT-ECONOMY

Udveksling kan selvfølgelig også foregå på andre måder end med økonomiske midler. Der findes altid mange veje og muligheder i livet. Jeg tror på at gift-economy / udvekslingsøkonomien bliver en del af fremtiden.


NYTÅRS-LIVESTREAMING

Jeg glæder mig over at invitere dig til nytårs-livestreaming her i mit skovhus lørdag den 7. januar kl. 10-11.30.

Da det er blevet januar og mange har levet ekstra godt i julen vil vi på streamingen lave gode udrensende øvelser til at understøtte kroppens naturlige udrensning.


For at deltage på årets Nytårs-live-streaming tilmelder du dig via min hjemmeside HER.


Streamingen står til 0 kr. i min webshop og du vil i starten af januar modtage mail med link til streamingen samt info omkring donationsmuligheden.


Godt nytår!
36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page