top of page

NYTÅRS-LIVESTREAMING I MORGEN!

Så er det i morgen kl. 10 at der er nytårs-livestreaming og jeg glæder mig til at se de af jer, som er tilmeldt!


Husk at du stadig kan nå at tilmelde dig eller invitere en veninde, nabo eller kollega.

Tilmelding foregår via min hjemmeside HER:


Vi kommer til at lave en masse dejlige øvelser, som understøtter kroppens naturlige udrensningsprocesser, herunder gode udrensende yogaøvelser, selv-zoneterapi, venepumpeøvelser for ben og arme og udrensende tryk for fordøjelsen. Og jeg glæder mig til at dele de gode øvelser med dig!


Husk at finde følgende frem til streamingen:

- en måtte

- et tæppe eller to

- en blok ( eller nogle gode tykke bøger)

- to bolde (fx. tennisbolde)

- en strop (eller et par bælter eller et håndklæde)

- en hoppebold (eller golfbold, eller også kan du bruge fingrene)


Hvis du er tilmeldt live-streamingen skulle du meget gerne have modtaget en mail fra mig her til formiddag med link til streamingen. Ellers så tjek meget gerne dit spam-filter eller send mig en mail: kontakt@isabellesondergaard.dk


Jeg glæder mig til at se dig!


Godt nytår!


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page