top of page

NYT DESIGN

Nyt logo, nyt design, nye farver, opdateret hjemmeside, nye ydelser og nyt fokus - men det er stadig mig.


Ja, der er sket en del her hos mig den sidste tid og september har for mig især handlet om at rydde op, forbedre og give den eksisterende hjemmeside nyt liv. Det betyder, at jeg har lavet nyt logo, ændret på farver, design og tekster på hjemmesiden, lagt nye events og ydelser op, og planlagt en masse nyt, som jeg nu skal i gang med at udvikle her i oktober. Og som altid med oprydning kommer der ny energi og gnist. Så jeg glæder mig til næste fase.Jeg håber at du bliver glad for den nye hjemmeside, som forhåbentlig er lidt mere brugervenlig. Har du andre ønsker, er du velkommen til at sende mig en mail.

Jeg har også leget lidt med at udvikle en app til hjemmesiden, men da det er en dyrere omgang tør jeg ikke love så meget endnu.


NYT PÅ MEDLEMSSIDEN

Er du medlem at mit online univers, vil du opdage at medlemsiden er blevet opdateret med medlemsfordele/rabatter og en genvejs-adgang til de online forløb, så du ikke længere behøver at gå ind via mailene. I den kommende tid vil jeg arbejde på at tilføje nyt indhold.

Hvis der er andet som du savner som medlem, så hører jeg selvfølgelig gerne fra dig 😊


Hvis du er medlem, kan du se medlemssiden HER.


Obs! Det er forresten sidste dag i dag, hvis du ønsker at købe livstidsmedlemskab til 500 kr. eller alle 5 årstidsforløb til 500 kr. I morgen stiger prisen på livstidsmedlemskabet til 2399 kr. og prisen på alle 5 årstidsforløb til 995 kr. Og så bliver der lanceret et årsmedlemskab til 995 kr. om året.
61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comentários


bottom of page