top of page

NYT: GRATIS APP

Jeg har leget lidt og glæder mig meget over nu at kunne tilbyde dig adgang til mit online univers via app, så du nemt kan gå til videoer, blog, forløb og webshop fra din telefon eller tablet.


Da min hjemmeside er oprettet hos hjemmesideudbyderen Wix ligger mit app tilgængelig inde i app'en Spaces by Wix.


SÅDAN GØR DU

For at få adgang til min app/side skal du klikke enten HER eller på nedenstående knap

Når du klikker på knappen bliver du sendt videre til en hjemmeside på engelsk med instruktion i hvordan du kommer videre til min app. Det nemmeste er at åbne dit kamera på telefonen og scanne QR koden ved at holde dit kamera op foran den der sjove sort/hvide kode på skærmen.


På siden får du at vide, at du skal downloade "Spaces by wix" som app i App Store eller Google Play, og når du har gjort det, så vil du kunne finde min app/side via denne app. Når du først har været inde på min app/side vil den blive lagt ind som en af dine favoritter, så du nemt kan komme ind hver gang du går ind via app'en "Spaces by Wix".


Det er meget mere simpelt end det måske lyder, men jeg kan godt lide at hjælpe dig igennem processen, hvis det nu skulle drille, så derfor den udførlige beskrivelse her.


ADGANG TIL MATERIALE VIA APP

Min app/side er sat op sådan at du selvfølgelig kun har adgang til det materiale som du har købt adgang til som medlem. Så er du livstidsmedlem, årsmedlem eller månedsmedlem vil du under menupunktet "Medlemssider" finde alle videokanalerne som du ikke kan finde inde i mit online univers når du logger ind. Har du købt et eller flere årstidsforløb, så har du adgang til disse via fanen "Online Forløb" finde årstidsforløbene og komme ind på dem, som du har købt adgang til.


Jeg håber at du får glæde af app'en som gør det hele lidt lettere tilgængeligt og muligt nemt at lave programmer mm. der hvor du nu måtte være uden at skulle logge ind på hjemmesiden hver gang.
177 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page