top of page

OPSTART SENSOMMER - ALLE 5 ÅRSTIDSFORLØB

Vi nærmer os tiden for opstart på sensommerforløbet som er 15. august.

Mange har tilmeldt sig alle 5 årstider med opstart i sommeren, og til jer som allerede er tilmeldt så starter jeres sensommerforløb automatisk 15. august, så I skal selvfølgelig ikke gøre yderligere.


Hvis du ikke nåede at tilmelde dig alle årstidsforløb med opstart i sommeren, kan du stadig nå at tilmelde dig med opstart her i sensommeren. Sidste frist for tilmelding er 14. august kl. 20.


Du får livstidsadgang til alle 5 årstidsforløb og får løbende tilsendt forløbene i hver årstid på mail.


Du får adgang til: - FORÅR: 14-dages forårsforløb for galde og lever - opstart 1. april 2024 - SOMMER: 14 dages sommerforløb for hjerte og tyndtarm - opstart 1. juli 2024 - SENSOMMER: 14-dages sensommerforløb for mave og milt (anti-stress) - opstart 15. august 2023 - EFTERÅR: 14- dages efterårsforløb for lunge og tyktarm (og for vejrtrækningen) - opstart 15. september 2023 - VINTER: 14-dages vinterforløb for blære og nyre - opstart 1. april 2024


Alle forløb er stærkt reduceret og koster kun 500 kr. lige nu. Du tilmelder dig forløbene HER.


Jeg er også ved at oprette en nemmere adgang til forløbene til jer som allerede har tilmeldt jer, så I nemmere kan få adgang til forløbene via hjemmesiden. Mere info følger i slutningen af august.
90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comentarios


bottom of page