top of page

PÅ BIBLIOTEKET OG SNART SOM LYDBOG

For nyligt opdagede jeg at min bog lå på 5 biblioteker! Og det har den åbenbart gjort et stykke tid 🥰

Jeg vidste godt at Bibmedia havde bestilt nogle bøger, men anede ikke, hvor de var havnet. Jeg gik så ind på bibliotek.dk og opdagede til min store overraskelse, at min bog ikke bare lå på flere biblioteker men også at den var udlånt flere måneder frem i tiden på samtlige biblioteker, så der var venteliste på den.

Jeg er selvfølgelig glad for at min bog kan lånes på biblioteket, især når jeg ved at mange kan være pressede på økonomien i øjeblikket. Så hvis du gerne vil låne den skal du vist bare gå ind på bibliotek.dk og bestille bogen hjem til dit eget bibliotek.


TRYKT BOG Hvis du vil undgå ventetiden kan du selvfølgelig også bestille min bog "De 5 Årstiders Energi" i min webshop HER

Lige nu får du mit 14-dages forårsforløb for galde og lever med når du køber min trykte bog til en samlet pris på 275 kr. - du kan stadig nå at være med til opstart på forårsforløbet 1. april 😊


E-BOG Du kan også vælge bogen som e-bog til tilbudspris på 95 kr.


LYDBOG Og endelig så er jeg i gang med at indspille bogen som lydbog! Jeg glæder mig meget til at kunne udgive lydbogen i løbet af foråret. Lydbogen kan forudbestilles til intropris på 95 kr. i min webshop, så vil du modtage den som den første, så snart den udkommer.

Og selvfølgelig kan du også købe den sammen med min trykte bog til en samlet pris på 320 kr. + porto.


Du finder alle muligheder i min webshop HER.

.


24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page