top of page

SÆRTILBUD: KUN 95 KR. TIL DE NÆSTE 100

Sensommeren er vigtig, da de bekymringer og den stress som kan opstå her nemt kan skabe større ringe i vandet henover efteråret og vinteren. Derfor vil jeg gerne hjælpe så mange som muligt godt i gang igen efter sommeren, så vi sammen kan forebygge en masse af de gener og ubalancer som senere kan opstå, Jord-elementet (mave-milt/sensommeren) nærer nemlig metal-elementet (lunge-tyktarm/efteråret), som nærer vand-elementet (blære-nyre/vinteren) osv. Vi lever i et land med kulde meget af året, og måske har sommeren gjort dig godt, så lad os bruge den gode energi og arbejde på ubalancerne allerede nu.


95 KR TIL DE NÆSTE 100 TILMELDTE

Jeg har derfor lavet et ekstraordinært godt tilbud til de næste 100 som tilmelder sig forløbet.

For de næste 100 tilmeldte koster forløbet kun 95 kr.! Normalprisen er 320 kr. og min early-bird pris plejer at være 275 kr. Det er derfor en usædvanligt lav pris.


Tilbuddet gælder kun så længe der er ledige pladser. Når de 100 pladser er udsolgt er prisen igen 275 kr. (early-bird indtil 15. august) og herefter 320 kr.


Du køber forløbet til særprisen HER.


Vigtigt: Vi starter forløbet op sammen den 15. august!

Hvis du køber forløbet til 95 kr. så starter dit forløb den 15. august og løber i 14 dage. Herefter har du yderligere 14 dages adgang til materialet, så du kan nå at lave øvelserne og programmerne igen.


Hvis du foretrækker selv at vælge din opstartsdato imellem den 15. august og 15. september, så kan du selvfølgelig stadig købe forløbet til almindelig early-birdpris på 275 kr. HER.


Du kan læse mere om mit 14-dages sensommerforløb HER og tilmelde dig HER.


ANDRE DELTAGERE SIGER:


Jeg har deltaget på flere af Isabelles online forløb. Jeg har nydt at følge dem, da Isabelle har en god måde at formidle hendes store viden på. Det har været nemt at gå til stillingerne gennem hendes guidning ud fra det niveau, jeg har været på, også selvom det foregår online.Isabelle sætter også teori på, og igennem denne, har jeg fået en større forståelse for, hvad stillingernes virkning har for kroppen. Ved at have deltaget i flere forløb, er der noget, der bliver velkendt, men der har stadig været nyt for mig i hvert forløb. Jeg vil helt sikkert deltage på flere forløb i fremtiden

- Louise


Tak for endnu et dejligt forløb, jeg var meget taknemmelig over at jeg kunne starte det op, når jeg var klar.🙏 Jeg har fået meget med mig, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊 Din tone, din rolige fremgangsmåde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️ Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️

- Mette


Se flere udtalelser HER.


Køb forløbet for kun 95 kr. HER.
779 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page