top of page

SMID BENENE OP

Det er blevet januar - men det er også stadig vinter. Og det vil sige at energien stadig er indadvendt og opbyggende. Det er den perfekte tid til refleksion, introspektion, egenomsorg og hvile.


Det kan gøres på mange måder, f.eks. ved meditation, at hvile/sove længe, at fordybe sig i en god bog, høre en god podcast, spise noget god nærende mad, notere planer, ideer og tanker ned for året og lave yin yoga hjemme på gulvet. Der er mange veje og muligheder.


GRATIS VÆGPROGRAM

Jeg er selv rigtig glad for at lave yin yoga hjemme på gulvet om aftenen - eller op ad væggen. Jeg vil derfor i dag dele en hel times vægprogram med dig her til den kolde januar måned.


Programmet virker dejligt afspændende, virker udrensende, aflaster hjertet, kan fjerne ophobet væske i ben og underliv og er fantastisk mod kramper og uro i benene.


Programmet er et af mange programmer som du finder inde i mit online univers, som jeg her i januar vil dele med dig helt gratis.


Du kan se programmet helt gratis til og med 31. januar HER.


Obs! Husk at du ikke må blive kold på ryg eller ben, da det kun kan skabe ubalance i blære/nyre, så brug en lunere væg som f.eks. en indervæg eller læg gerne et tæppe imellem krop og væg.


ONLINE UNIVERS - GRATIS PRØVEPERIODE

Hvis du skulle få lyst til at prøve mere kan du få 14 dages gratis prøveperiode som universal medlem i hele januar måned hvor du får adgang til alt tilgængeligt materiale. Som universal medlem ( i min. 2 måneder) kan du desuden deltage helt gratis på alle mine årstidsforløb.

Læs mere og få din gratis prøveperiode HER.





119 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page