top of page

SOMMERRETREAT MED YOGA OG VANDRING I BØGELUNDE

Så fik jeg endelige lagt sommerretreatet op på hjemmesiden med de sidste 4 ledige pladser.


Retreatet varer 5 dage og afholdes hernede hos mig på den sydsjællandske kyst. Vi laver yoga hver dag - nogle dage flere gange - og vandrer ud i den smukke danske natur nogle af dagene.


Jeg glæder mig meget til at byde 9 deltagere velkomne på mit landsted i Bøgelunde, hvor vi laver den daglige yoga. Jeg krydser fingre for at vi til den tid igen kan mødes. Og i værste fald kan retreatet aflyses uden tab for deltagerne eller eventuelt udskydes til et senere tidspunkt, hvor vi igen må mødes. Hvis du er i tvivl om tilmelding pga. restriktioner mm. så læs endelig min aflysningspolitik, hvor du kan se, at du er godt dækket ind.


DATOER 7.-12. august 2021 UNDERVISNING På programmet er: - 2 timers daglig yin yoga - 2 eftermiddage med 1,5 times hatha yoga - daglige energiøvelser og meditationer - en byvandring - to lange vandreture i den smukke danske natur. UNDERVISNING PÅ GÅRDEN I BØGELUNDE Undervisningen foregår primært på min smukke gård Hvidsten Gård i Bøgelunde ca. 8 min. kørsel fra Skælskør by og Hotel Postgaarden, og delvist i naturen på dage med vandreture. ​​ HOTEL POSTGAARDEN Overnatning foregår på det smukke og hyggelige Hotel Postgaarden i hjertet af Skælskør by med udsigt over havnen. Du får 5 overnatninger på Hotel Postgaarden i enkeltværelse med eget bad og morgenmad. Værelserne har smuk udsigt over Skælskør Havn eller Skælskør by. Der er gratis parkering ved hotellet. Hotellet er lokalt kendt for sin gode mad.

4 PLADSER TILBAGE OBS! Der er tale om et mikro-retreat med kun 9 pladser i alt på retreatet

Pladserne reserveres efter først-til-mølle-princippet. Der er 4 pladser tilbage.

Alle værelser er eneværelser, medmindre andet aftales, så vi får taget de rette coronahensyn. Nogle værelser er større og har udsigt over havnen, mens andre er mindre med byudsigt. Du betaler halvdelen ved tilmelding og den anden halvdel 1. juli, medmindre andet aftales. Du kan læse mere om priser, forplejning, booking og anden information om retreatet HER eller under menu-punktet EVENTS. ​​
254 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Commenti


bottom of page