top of page

SOMMERTILBUD: SOMMERFORLØB + BOG

Jeg har lige afsat 100 stk. af min bog "De 5 Årstiders Energi" til en bogklub og det skal fejres med nogle gode sommertilbud!


De næste 15 som køber min bog i trykt udgave får derfor mit sommerforløb hjerte-tyndtarm (fællesopstart 2. juli) med helt gratis (værdi 250 kr)!

Du kan også få bogen som e-bog til en god sommerpris på kun 95 kr.

Tilbuddene gælder så længe lager haves eller til og med 1. juli 2022.


Tag bogen med på sommerferien eller i sommerhuset som fysisk bog eller som e-bog.


Bogen er let læselig, overskuelig og informativ. Bogen giver dig indblik i energien og de relevante temaer for hver af de 5 årstider (ja sensommer er også en årstid) og tilbyder råd og vejledning til hvordan du kan arbejde med energien, så ubalance og symptomer kan afhjælpes og forebygges.

Udover at bogen giver en simpel introduktion til den traditionelle kinesiske medicin suppleret med den vediske filosofi og yoga så får du et nemt opslagsværk som du kan bruge op til hver årstid - hele året - hvert år. Energier og temaer som går igen og igen.


Du kan læse om sommerforløbet for hjerte-tyndtarm HER. Og kan selvfølgelig også købe forløbet separat til 250 kr. med fællesopstart den 2. juli HER eller med en valgfri opstart til 320 kr. HER.


SOMMERTILBUD

De 5 Årstiders Energi som trykt bog + GRATIS sommerforløb for hjerte-tyndtarm:

275 kr. plus porto (normalpris 525 kr.) KØB DEN HER


De 5 Årstiders Energi som e-bog:

95 kr. (normalpris 221 kr.) KØB DEN HER


Du kan også købe bogen som både trykt bog og e-bog til en samlet pris på 275 kr. plus porto (normalpris 375 kr). KØB DEN HER
75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

Comentarii


bottom of page