top of page

START ÅRET MED BEVIDST NÆRVÆR

Opdateret: 23. jan.

GRATIS: Du finder min simple guide til meditation længere nede 👇🏻


For mig har mindfulness været så vigtig en del af mit liv igennem de sidste 10 år. De gange hvor jeg har glemt at stoppe op og være nærværende, er også de gange hvor jeg har oplevet mest kaos eller flest udfordringer i mit liv. Omvendt så har jeg ofte fået vendt det hele rundt, når jeg midt i en udfordring er begyndt bevidst at dyrke nærværet igen og dermed har taget styring igen på de indre plan. Det har lynhurtigt afspejlet sig i mit liv. Det indre afspejler sig i det ydre. Så for mig har mindfulness været guld værd. Jeg har også fra start brugt en del mindfulness i min undervisning både direkte og indirekte, og har kun oplevet at det har haft en gavnlig virkning at have en længere mindful-afspænding i starten af alle mine timer.


De værktøjer og øvelser som jeg deler med dig på mit mindfulness-kursus som udbydes i løbet af foråret er derfor de værktøjer som jeg selv bruger dagligt i mit liv, og som har givet mig så meget. Det er simple værktøjer, som nemt kan integreres i hverdagen uden at det bliver et større arbejde.


Jeg glæder mig meget til at dele alt det jeg ved om mindfulness med jer som deltager på kurset. Nye datoer følger snarest.


Obs! Jeg har også netop oprettet to nye workshops: fodyoga 10. februar og yin yoga med myofascial release den 10. marts. Pladserne plejer at forsvinde hurtigt. Du kan se mere under events HER.


GRATIS: SIMPEL GUIDE TIL MEDITATION


Vintertiden er en den perfekte tid til at vende blikket indad, reflektere og mærke det som rører sig i os og til at lade op og finde ny energi inden foråret igen får energien til at blusse op.

Så jeg vil samtidig opmuntre dig til at sætte en lille daglig meditation på dagsordenen.

Er du medlem af mit online univers finder du alle mine meditationer og afspændinger HER. Du kan læse mere om medlemskaberne HER.


Jeg vil også dele min simple guide til meditation med dig, som du finder helt gratis i mit tidligere blogindlæg HER.76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Commenti


bottom of page