top of page

Stilhed..

Stilhed...


Ja undskyld jeg har været stille hele vinteren. Jeg har været gået i hi. Jeg har vendt energien indad og haft fokus på andre områder af mit liv. Faktisk er det en ret sund proces, som er helt i overensstemmelse med vinterens energi. Vinteren er jo en tid til introspektion, refleksion og hvile.


Jeg har været igennem en masse forandringer på både de ydre og indre planer og har været nødt til at strække stikket et par måneder. Det kan være sundt nogle gange at træde et par skridt tilbage for at mærke ind i, hvordan man skal bevæge sig fremad igen. Ofte kan vi ikke se skoven for bar træer. Det kan være svært at se nye muligheder, når vi er så fordybede i det allerede eksisterende. Og nogle gange skal vi prøve nye veje af.


Jeg beklager selvfølgelig stilheden herfra - men vender stærkt tilbage med fornyet energi og nye initiativer her i foråret! Og jeg glæder mig til en ny start på mange fronter.


Jeg håber at du får en skøn start på foråret som jeg fornemmer er lige om hjørnet. Foråret er jo starten på året. Det er nu det nye år begynder energimæssigt. Det nye kan spire frem. Og energien vender sig udad igen. Det kan kun blive smukt!


I lys og kærlighed

Isabelle124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page