top of page

STRÆK BENENE - REGN ER SUNDT!

Opdateret: 25. jun. 2021

Det er næsten pinse og ferietid for mange. Måske trænger du til at få strakt benene her i pinsen.

Det er så sundt at komme ud i naturen og gå gode lange ture. Lade op i naturen, som lige nu er grøn, gul og rosa alle vegne. Foråret var længe undervejs og måske trænger du måske derfor endnu mere til at komme ud - også hvis det regner. Regn er nemlig også sundt - se nedenfor hvorfor!


Gå nogle gode ture i den friske luft og gerne ved hav eller vand. Der findes nemlig masser af negative ioner, også kaldet minus ioner, i den friske luft i naturen. Ilt-ioner, som vi har brug for. Negative ioner er gode for kroppen, da de blandt andet neutraliserer de frie radikaler i kroppen, styrker immunforsvaret, renser blodet, hjælper fordøjelsen og meget mere. Så de gode ture gør altså rigtig godt - også selvom det er gråt og trist udenfor for faktisk er luften endnu mere ladet med negative ioner, når det har regnet og tordnet. Og gå gerne i nærhed af hav eller vand, da det er der du finder flest negative ilt-ioner.


GRATIS PROGRAM MED BENSTRÆK

Jeg har lavet et lille program til dig med nogle dejlige benstræk med strop. Programmet tager 23 min. og er fantastisk at lave enten før eller efter en dejlig tur i det fri. Du finder programmet HER.


God fornøjelse!295 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page