top of page

SUNDE OG GLADE FØDDER MED FODYOGA

Det er blevet varmere og tid til at slippe fødderne fri af stramt varmt fodtøj, som sjældent gør noget godt for fødderne. Dine fødder er jo både dit fundament og dine støddæmpere, og består af et hav af muskler, knogler og led. Alligevel glemmer vi at træne og bruge fødderne, som de er skabt og det kan nemt resultere ikke bare i ømhed og smerter i fødder, men også skader og problemer andre steder i kroppen.


Nu hvor sommeren står for døren, så er det oplagt at give fødderne lidt kærlig opmærksomhed. Velfortjent opmærksomhed faktisk. Slip fødderne fri og forkæl dem med en masse gode øvelser som gør godt henover sommeren.


WORKSHOP: FODYOGA 18. JUNI

Jeg udbyder i år 2-timers workshop i fodyoga i Skælskør hvor fødderne får fuld opmærksomhed. På workshoppen lærer du en masse gode øvelser som du nemt kan fortsætte med hjemme henover sommeren.


Workshoppen finder sted lørdag den 18. juni kl. 14-16 og du kan stadig nå at tilmelde dig og sikre dig en plads på workshoppen HER.


8-UGERS FORLØB TIL SUNDE OG GLADE FØDDER MED FODYOGA

Du kan også sagtens tage kurset hjemmefra som et 8-uger online sommerforløb. Forløbet koster 320 kr. og kan startes når som helst du ønsker henover sommeren.


På forløbet modtager du hver uge i de 8 uger som forløbet varer en mail med inspiration, tips, information om fødderne og en kortere øvelse eller et fodyogaprogram så du kan arbejde med dine fødder hele sommeren. Efter forløbet har du adgang til materialet resten af sommeren og sensommeren (til og med 30. september), så du kan nemt lave programmerne igen og igen.


Du kan læse mere og tilmelde dig 8-ugers forløbet med fodyoga HER


122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Er du vred?

コメント


bottom of page