top of page

SUNDE OG GLADE FØDDER MED FODYOGA - HELE SOMMEREN

Opdateret: 25. jun. 2021

Vær god ved dine fødder - hele sommeren. Dine fødder er dit fundament. Det er din base. Tænk på at dine to små fødder bærer hele din krops vægt igennem hele dagen - igennem livet. De er samtidig dine støddæmpere, og består af et hav af muskler, knogler og led, så vi bør huske at træne dem - ligesom vi træner andre kropsdele. Faktisk vil jeg vove at påstå at fødderne er noget af det vigtigste - hvis ikke det vigtigste som vi kan træne. Mange skader kommer nemlig fra fødderne. Hvis fundamentet er skrøbeligt eller skadet vil det sprede sig til andre dele af kroppen.


Der er intet mere skønt i det dejlige sommervejr end at slippe fødderne fri, mærke kontakten til græs og sand under fødderne og pleje dem godt. Måske med lidt god creme og lidt neglepleje. Når vi arbejder med fødderne arbejder vi også med grounding, så det gør godt på flere niveauer. Fødderne er vores forbindelse til jorden det meste af dagen.


8-UGERS SOMMERFORLØB FOR SUNDE OG GLADE FØDDER MED FODYOGA

Fra 15. juni udbyder jeg et 8-uger online sommerforløb til 221 kr som early-bird-pris (indtil 15. juli, derefter koster det 275 kr.) Du vælger selv hvornår du starter dit 8-ugers forløb, dog tidligst den 15. juni og senest 1. august 2021.


På forløbet modtager du hver uge henover 8 uger en mail med inspiration, tips, information om fødderne og en øvelse eller fodyogaprogram så du kan arbejde med dine fødder hele sommeren. Hver anden uge modtager du et længere program á 30 min - 1,5 time. Efter forløbet har du selvfølgelig fortsat adgang til materialet resten af sommeren og sensommeren (til og med 30. september).


På forløbet bliver du taget godt i hånden igennem hele sommeren, så du kan komme ned i fødderne, og finde gode råd og tips til at passe og pleje dem godt.

EARLY-BIRD-PRISEN FOR HELE FORLØBET: 221 KR. indtil 15. juli, derefter koster forløbet 275 kr.


Du kan tilmelde dig forløbet HER eller du kan tilmelde dig og betale via mobilepay. Hvis du ønsker at betale via mobilepay overfører du 221 kr. til: 57753. Husk at skrive din mail i emnefeltet på overførslen + "fod".
220 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page