top of page

TID TIL DIG - TILBUD PÅ ÅRSMEDLEMSKAB

Jeg håber at du er kommet godt i gang med det nye år med ro, ny energi og ikke mindst tid til dig ✨


Hvis du ikke nåede at få fat i livstidsmedlemskabet på mit online univers sidste år, da jeg udbød det til en helt ekstraordinær lav engangs-pris, så tilbyder jeg lige nu en særlig rabat på årsmedlemskabet.


Online univers – Tid til dig

Mit online univers er hverken særligt fancy eller trendy med en masse funktioner. Jeg har heller ingen AI chatbot knyttet til at besvare dine spørgsmål. Videoerne ligger under forskellige kategorier, hvor du med et simpelt filter kan sortere i dem, så du f.eks. kun får vist de kortere videoer eller de længere programmer.


Mit online univers består dog af et hav af videoer med programmer og øvelser, hvor du kan fordybe dig i yin yoga, fokusyoga, fodyoga, akupressur, beroligende meditationer, mindfulness, coachende redskaber til din personlige udvikling og meget mere. Du får også adgang til årstidens råd.


Mit online univers er skabt med ønsket om at give dig et pusterum og inspiration til din personlige udvikling. Ingen stress, ingen jag – blot en invitation til at tage et dybt åndedrag og finde dit eget stille øjeblik.


Medlemsfordele

Der skal selvfølgelig være nogle fordele for dig som medlem. Derfor finder du under medlemssiden også en oversigt over medlemsfordelene med rabatter på alle mine online årstidsforløb, fodyoga-forløb, online forløb til naturlig udrensning og min bog "De 5 Årstiders Energi".


Særlig rabat 🌟

Her i januar og februar har du muligheden for at få et helt års medlemskab til kun 500 kr.


Normalprisen er 995 kr. for et årsmedlemskab og 221 kr. for månedsmedlemskab. Du får derfor adgang til mit online univers i et helt år til kun 500 kr., svarende til 42 kr. om måneden. Tilbuddet gælder ved oprettelse inden 29. februar 2024.Du kan læse mere og blive medlem her:


Del din rejse med nogen du holder af og modtag en lille gave

Glæden ved disse stille øjeblikke og egenomsorgen vokser, når den deles. Inviter dine nærmeste til også at blive medlem, så de også kan nyde godt af denne særlige rabat.


Når du henviser en veninde, ven, kollega, nabo eller et familiemedlem, som opretter sig som medlem i mit online univers, takker jeg med et eksemplar af min bog "De 5 Årstiders Energi" som du kan læse om HER eller et af mine online årstidsforløb, som du kan læse mere om HER.


Når du henviser et medlem, sender du mig bare en mail, så jeg kan sende dig en tak 🙏 kontakt@isabellesondergaard.dk


Obs! Tilbuddet udløber den 29. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud.90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page