top of page

TILBUD: VINTERFORLØB FOR BLÆRE-NYRE

Det blev pludselig koldere, og så blev det lidt lunere igen. Men det ændrer ikke på at kroppen måske har fået en forsmag på kulden og vinteren som er lige om hjørnet. Samtidig er der mange som har skruet ned for varmen og oplever kulde på arbejdspladser og rundt omkring.


Jeg får lyst til at dele et skønt tidligt vinterbillede som jeg tog en morgen her i skoven hvor jeg bor, for bare et par uger siden, da den første frost viste sig:


Det betyder måske også at du ligesom så mange andre lige nu begynder at mærke ømhed i lænd, ryg og skuldre eller hovedpine. Det er især de symptomer, som jeg hører, at mange af mine deltagere oplever nu. Og jeg har også selv lige mærket hovedpinen og lænde-ømheden komme snigende her i oktober. Det er helt naturligt at symptomerne nu viser sig i takt med at det bliver koldere. Alle er det symptomer på ubalance i blære og nyre, som påvirkes af kulde. Blære og nyre udgør vores vand-element i kroppen og er knyttet til vinteren. Listen over symptomer på ubalance inkluderer:


- Ømhed og "stivhed" i nakke, skuldre, ryg og lænd

- Blærebetændelse

- Hovedpine

- Svimmelhed

- Værken i knoglerne

- Dårlig blodcirkulation

- Kramper

- Øreproblemer


Der går ikke lang tid før jeg deler årstidens råd, da vi i Danmark har en lang periode med kulde og vinter, og måske vi lader vinteren komme lidt tidligere i år, når der skrues ned for varmen rundt omkring, så det er altså en god idé at begynde at arbejde med energien allerede nu, så vi kan afhjælpe nogle af symptomerne og generne som begynder at vise sig.


FÆLLESOPSTART - KUN 250 KR.

Jeg har derfor oprettet mit vinterforløb for blære-nyre noget tidligere end normalt, så du kan komme godt i gang. Vi starter allerede næste weekend den 5. november og løber henover 14 dage. Ved tilmelding til forløbet med opstart 5. november, kan du se alle programmer og øvelser igen og igen til og med 31. december. Forløbet koster 250 kr. ved opstart den 5. november, 3. december eller 3. januar:

Du kan selvfølgelig vælge valgfri opstart til 320 kr. som du tilmelder dig HER.


Forløbet plejer at være det mest populære af mine forløb og med god grund.


TIDLIGERE DELTAGERE SIGER: Tusind tak for et rigtig godt Vinterforløb. Det var en meget positiv og mærkbar oplevelse for krop og sjæl. Dit måde at undervise og formidle viden på er fantastisk og jeg ser frem til at deltage på flere af dine forløb og ikke mindst at være medlem af dit online univers. Tak. - Liselotte


Tak for endnu et dejligt forløb 🙏 Jeg har fået meget med mig, da du virkelig også er inde i den mentale del af kroppen. Jeg følte næsten programmet var lavet til mig🙏😊 Din tone, din rolige fremgangsmåde er bare så dejligt. Jeg er meget glad for din måde at du inspirerer på, jeg har fået stor udbytte af din måde at tænke på, det var næsten som om du var tilstede i min stue🙏❤️ Tak for nu, er glad for jeg fandt dig, og har fortalt andre om, de skulle prøve dig🙏❤️ - Mette


Tusind tak for et vidunderligt vinterforløb. Selvom jeg har dyrket yoga i 20 år, er jeg blevet dybt inspireret. Kombinationen af yoga og akupressur er helt unik og virkelig genial. Jeg tager så mange gode ting med mig, som vil blive integreret i min daglige rutine. En særlig positiv og konkret virkning af forløbet er roen til at sove igennem om natten. Som 60-årig har jeg nu i en del år måtte stå op midt om natten for at tisse. Jeg accepterede det som en naturlig del af at blive ældre. Men jeg er blevet klogere. Akupressurprogrammet har gjort underværker, og nu kan jeg sove igennem. Mine skuldre er også holdt om med at genere mig om natten. Jeg er meget hypermobil, og har fået en forklaring om, at skuldrene bare falder sammen med alderen, trods meget sund livsstil både kostmæssigt og emotionelt. Men også her er jeg blevet klogere. Så jeg takker af hele mit hjerte for din generøse og inderlig måde at dele din viden på og at undervise i. Det har været hyggeligt at få din mail hver morgen. De sidste 14 dage har været præget af en bevidsthed om selvomsorg og fokus. Det har været den rene fornøjelse, og jeg skal helt sikkert være med på forårsforløbet. Jeg anbefaler dig vidt og bredt til mine klienter og mine venner. - Gilly Gall


Tak for jeg har måttet være med. Det er så godt og jeg får det så meget bedre. Jeg lavede yoga i mine 20vere og var ikke klar over hvor godt det er. Jeg kan mærke hvor godt min krop får det 😃 tusind tak. Jeg ser frem til galde/lever kursus til foråret. - Karenmarie

Jeg er i gang med dit vinterforløb og nyder det utrolig meget. Jeg er meget sensitiv/kritisk ifht mine undervisere og jeg synes du er helt fantastisk 🤩🤩 Du taler og instruerer lige tilpas, skaber mening og holder en dejlig uhøjtidelig stemning som stadig er yoga-værdig ♥️ 🙌🙏 Så 1000 tak for det! - Lotte Fredslund-Hansen

Tusind tak for dit vinterforløb. Det har været et supergodt forløb. Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det. Du har en fantastisk måde at undervise på – let at forstå – og den mest behagelige stemme at lytte til. Og jeg skal i hvert fald på dit 3 måneders forløb nu. - Bettina Jeg blev fanget af din reklame - sikkert på facebook eller insta og tænkte hvad er dette for noget. Jeg er vant til at lave Iyengar yoga og havde ikke hørt om yoga specifikt målrettet nyre /blære. Det fængede mig. Jeg har gennemført hele programmet og været meget opslugt af forløbet. Suppen elsker jeg og jeg har ikke drukket koldt vand siden, du videregav viden om effekten af dette i kroppen. Jeg har det mærkbart anderledes i hele kroppen og min energi er i top. Jeg oplever en anden varme og tilpashed. Forløbet er skruet sammen på fantastisk vis, informativt og varieret og jeg har taget mange nye øvelser med mig især myofascial release delen. Din viden du deler ved henvisninger er rigtig dejlig og er med til at understøtte lysten til at fortsætte og holde fokus på vedholdenhed. Jeg har allerede meldt mig på næste forløb med 14 dages naturligt detox.. og tænker jeg skal være udvidet medlem efterfølgende. Så af hjertet tak for en fantastisk forløb og jeg glæder mig til mere. - Charlotte


SÆRLIGT FOR MEDLEMMER

Er du medlem af mit online univers ligger der allerede nu flere yogaprogrammer for blære-nyre samt akupressur-program til dig på hjemmesiden. Du kan selvfølgelig også deltage i fællesopstarten her den 5. november som medlem. Så sender du mig bare en mail: kontakt@isabellesondergaard.dk for tilmelding. Deltagelse er gratis for universal medlemmer og koster for andre medlemmer kun 95 kr.

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

PASSION

Comments


bottom of page