top of page

TRADITIONEL KINESISK MEDICIN

Opdateret: 6. nov. 2023

Er du nysgerrig på at lære mere om den traditionelle kinesiske medicin og måske give din yin yoga praksis lidt mere dybde og forståelse? Koble teori og dybere forståelse til din praksis, lære at kommunikere med kroppen og lytte til kroppens signaler og ikke mindst tage ubalancerne i opløbet, så du undgår lændesmerter om vinteren, hovedpine i foråret og vejrtrækningsproblemer i efteråret?


Jeg har igennem mange år undervist i yin yoga med fokus på den traditionelle kinesiske medicin. Min bog "De 5 Årstiders Energi" tager jo afsæt i netop den traditionelle kinesiske medicin med en kobling af min tolkning af relevante temaer og energier i de forskellige årstider. Jeg har igennem årene fået sammenstykket en del af min egen praksis og forståelse fra forskellige kilder. Jeg har selvfølgelig haft taget en god yin yoga uddannelse i sin tid, men vigtigste har faktisk været alt det som jeg har lært igennem observationer af mine deltagere og ikke mindst når mine deltagere har spurgt efter råd og vejledning efter timen og har fået lidt ekstra øvelser med hjem som så har hjulpet mig med at be- eller afkræftet forskellige teorier og løsninger. Det har været sådan en spændende proces at lære kroppen at kende igennem observation og muligheden for at give mine deltagere lidt ekstra. Jeg elsker jo at dele, og så ser jeg det faktisk som min menneskelige pligt at dele den viden og det som jeg er stødt på, så andre også kan få gavn af det.


Jeg elsker selv min egen praksis, hvor yin yogaen tager udgangspunkt i årstidens energi, begyndende ubalancer, stagneret energi forskellige steder i kroppen i form af spændinger, myoser eller ømhed, følelsesmæssige tilstande som der skal arbejdes med og måske forløses og selvfølgelig den indre ro og fred som følger med den meditative praksis som yin yogaen jo også er. Jeg elsker yin yoga. Men jeg elsker den især fordi jeg forstår teorien, som jeg kan koble på kroppens sprog og signaler. Jeg lytter og jeg lærer. Og jo mere jeg lytter til kroppen jo mere fortæller den mig. Jo mere begynder den at signalere og kommunikere og jo bedre forstår jeg. Det er et spændende samarbejde.


Og jeg elsker også at give al den viden og læring videre til andre som kan få lige så meget gavn og glæde af den. Det har faktisk været det som jeg har fundet allermest spændende igennem årene som yogalærer. Ikke selve stillingerne, men forståelsen af kroppen, individuelle problematikker og udfordringer som jeg har søgt at lære at forstå igennem blandt andet teorien.


KURSUS: TRADITIONEL KINESISK MEDICIN, MERIDIANBANER OG ÅRSTIDERNES ENERGI

Derfor glæder jeg mig til at udbyde både et fysisk kursus og et online forløb med fokus på den traditionelle kinesiske medicin, så du også kan blive skarp på teorien og koble den til din yin yoga praksis. Det fysiske kursus finder sted to dage i januar og februar og er centreret omkring den teoretiske del men du får selvfølgelig også mulighed for at koble teorien på praksis i form af lidt yin yoga og forskellige gode energiøvelser. Du lærer også meridianbanernes løb at kende samt endepunkter i hænder og fødder. Faktisk tør jeg næsten godt love dig at det kommer til at sidde på rygraden 😉

Du kan læse meget mere om Kurset i Traditionel Kinesisk Medicin, Meridianbaner og Årstidernes Energi HER.


ONLINE FORLØB: TRADITIONEL KINESISK MEDICIN, MERIDIANBANER OG ÅRSTIDERNES ENERGI

Hvis du hellere vil tage kurset online og i dit eget tempo, så er jeg ved at skabe netop et online forløb med samme indhold som lanceres allerede den 14. oktober. Du kan stadig nå at være med og kan læse mere om det online forløb HER.


Obs! Er du medlem af mit online univers er din pris kun 250 kr. Du kan se alle dine fordele og rabatter HER.


30-TIMERS KURSUS I BASIS YIN YOGA, TRADITIONEL KINESISK MEDICIN OG MERIDIANBANER

Og der er også stadig mulighed for at deltage på mit 30-timers kursus hvor vi lige går lidt dybere og bruger endnu mere tid på at koble yin yogaen på den traditionelle kinesiske medicin og meridianbanerne. Kurset udbydes igen til januar, du kan læse mere HER.


Tidligere deltagere siger:

"Jeg var på udkig efter en yin yoga uddannelse, og frem dukkede Isabelles hjemmeside med billeder af hendes fantastiske hus i skoven og en beskrivelse af hendes kursus, som bare tændte noget inde i mig. Nu har jeg taget ialt 85 timers yin yoga kursus hos hende, og hele vejen igennem har Isabelles undervisning været autentisk, kompetent og alle pengene værd!

Hun er en guldgrube af viden indenfor yin yoga og traditionel kinesisk medicin, som også er en del af kurserne. Jeg føler mig maks klædt på til at optimere både min egenpraksis, og til at få en masse undervisningserfaring."

- Dorte Skovbo Heuser, Klinik Zentai, Haslev


Som altid på mine fysiske kurser og workshops er det begrænsede pladser med kun 8 deltagere, så undervisningen bliver nærværende, personlig og meget lærerig.


Jeg glæder mig til at dele min praksis, læring og viden med dig 🙏


Kærligst

Isabelle

66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page